Ar ko pa ceļam? • IR.lv

Ar ko pa ceļam?

1

Ir noskaidro partiju uzskatus 24 būtiskos jautājumos

Politiskais tinderis — tā sauc aptauju, kurā Ir redakcija lūdza septiņu populārāko partiju kandidātus ar skaidru «jā» vai «nē» atbildēt uz jautājumiem, kuru izlemšanu valdībā vai Saeimā sabiedrība gaida. Vietnē Tinderis.lv vēl varat paši pagūt atbildēt uz šiem jautājumiem, lai redzētu, kādā mērā jūsu viedoklis saskan ar katru no partijām.

Iztaujājām septiņus politiskos spēkus, kuriem aptaujas sola iekļūšanu 13. Saeimā, un arī jaunākie SKDS septembra reitingi apstiprina šādu izlasi. Pat ja balsosit par sarakstu, kas paliks zem 5% barjeras, ir vērts uzzināt to politiķu viedokļus, kuri reāli var tikt pie lemšanas.

Uzrunājām pirmos kandidātus katrā vēlēšanu apgabalā — atsaucās visi, izņemot Saskaņas kandidāti Eviju Papuli. Vairāki politiķi atteicās spēlēt pēc piedāvātajiem noteikumiem un īsa «jā» vai «nē» vietā sniedza izvērstākas atbildes. Reizēm tie bija vērtīgi argumenti, citreiz vienkārši izvairīšanās no skaidras atbildes. Šajos gadījumos redakcija loģiski secināja, vai sniegtais skaidrojums jātulko kā «jā» vai «nē». Visu kandidātu pilnās atbildes lasiet Irir.lv.

Komentāri (1)

mumss 04.10.2018. 17.45

Ir jānoskaidro partiju uzskati (N.). Uzskati.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu