Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Ar grandioziem lielkoncertiem sestdien Daugavas stadionā un svētdien Mežaparka Lielajā estrādē izskanēja XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki. Gan dalībnieku, gan skatītāju skaita ziņā tie bijuši visvērienīgākie — noslēguma koncertā un sadziedāšanās pasākumā svētdien piedalījās un to vēroja vairāk nekā 67 000 cilvēku. Kopumā klātienē svētkus apmeklēja pusmiljons cilvēku.

Kanāda uz četriem gadiem pagarinās Ādažos izvietotā NATO bataljona vadību, otrdien paziņoja Kanādas premjers Džastins Trudo vizītē Latvijā. Līdz šim noteiktais termiņš bija 2019. gads, taču tas tiks pagarināts vēl uz četriem gadiem.

Vidējais patēriņa cenu līmenis Latvijā šā gada jūnijā, salīdzinot ar 2017. gada jūniju, palielinājās par 2,8%, liecina dati. Jūnijā reģistrēts šajā gadā straujākais patēriņa cenu kāpums gada griezumā. Precēm cenas pieauga par 2,5% un pakalpojumiem — par 3,3%.

Saeimas pirmajā lasījumā atbalstītie grozījumi likumā Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā var mazināt amatpersonu ienākumu deklarāciju pieejamību sabiedrībai.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu