Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. UVE TIMMA. PUTNU VĒROTĀJS. IZDEVNIECĪBA JUMAVA. Kāds vīrietis ir zaudējis visu — draudzeni, darbu, dzīvokli —, ir bankrotējis un iegrimis parādos. Viņš dzīvo viens uz salas Elbas grīvā un pilda ornitologa pienākumus. Tad atskan zvans un savu apciemojumu piesaka sieviete, kura pirms sešiem gadiem aizbēga no viņa uz Ņujorku. Apgāda cena 12,70 €.


MĀKSLA.
ZIGURDS KONSTANTS. GEORGS ŠENBERGS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Mākslas darbu izlase ar nezināmiem mākslinieka darbiem no muzeju un privātajām kolekcijām, darbi, kas fiksēti tikai fotogrāfijās, periodikā u. c. Autora tekstu papildina neredzētas dokumentālas fotogrāfijas un neparastās Šenberga «domu fiksāciju» lapas. Apgāda cena 30 €.


STĀSTI.
GUNTIS BERELIS. ES NEKAD NERUNĀJU MUĻĶĪBAS. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Krājumā lasāmi desmit stāsti, kas tapuši pēdējo gadu laikā. To caurviju motīvu var dēvēt par «nenovēršamo esamības absurdu» — absurds literatūrā, filozofijā, mākslā un pat politikā. Lasītājs tiek izvadīts cauri visiem elles lokiem komplektā ar šausmām un priekiem, ko šāda ekskursija sagādā. Apgāda cena 7,91 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu