Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas


PSIHOLOĢIJA.
LINDE FON KAIZERLINKA. STĀSTI BĒRNA DVĒSELEI. IZDEVNIECĪBA JUMAVA. Autore ir ģimenes psihoterapeite, daudzu grāmatu autore, strādājusi gan Vācijā, gan Latvijā. Grāmatā apkopoti stāsti par draudzību, sķiršanos, bailēm, nāvi, atvadām un jaunu sākumu. Tie palīdz iepazīt emocijas un izprast tās gan sevī, gan citos. Apgāda cena 10,50 €.


ROMĀNS.
KRISTIANS BANGS FOSS. NĀVE BRAUC AR AUDI. IZDEVNIECĪBA MANSARDS. Dāņu rakstnieks par romānu saņēmis Eiropas Savienības Literatūras balvu. Tas ir humora pilns on the road romāns — aizkustinošs, cilvēcīgs un jautrs, kura laikā nāksies meklēt atbildes uz jautājumiem, ar ko cilvēks šodien aizvieto ticību, cerību un mīlestību. Apgāda cena 9,90 €.


MĀKSLA.
ALEKSEJS NAUMOVS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Reizē ar vērienīgu mākslinieka personālizstādi Nacionālā mākslas muzeja galvenajā ēkā klajā nācis viņa darbu reprodukciju albums. Tā sastādītāja ir mākslas zinātniece, izstādes kuratore Antra Priede-Krievkalne, tekstu autori — Helēna Demakova, Austra Avotiņa, Antra Priede-Krievkalne. Apgāda cena 25 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu