Aizspogulija • IR.lv

Aizspogulija

35
Ernests Kļaviņš

Komentāri (35)

Sskaisle 22.01.2018. 10.49

lasīju, ka pēc lūša aizturēšanas Lietuvā – lembergs skrējis uz saeimu , kur noturējis slepenu sanāksmi – http://www.delfi.lv/news/national/criminal/ldz-logistika-bijusa-sefa-lusa-aizturesana-jautajums-ar-lemberga-piedalisanos-apspriests-saeima.d?id=49663161

jautājumu nav – tikai kārtējais apstiprinājums tam, kas valda Latvijā

bet – šorīt atkal klausos radio klasika un atkal tajā reklamē tikai 2 laikrakstus – nra.lv un diena.lv – abi ir oligarhu izdevumi. Nu neesmu taču es vienīgā, kas to redz un uzdod jautājumu – kāpēc tā ….

+3
0
Atbildēt

2

    tonijs > Dusma 22.01.2018. 12.42

    Tāpēc, ka normāli cilvēki to lēto propagandu vairs nepasūta un nelasa, bet tuvojas Saeimas vēlēšanas, tad nu mēģina tomēr iesmērēt. Abonē NRA vai Dienu un dāvanā saņem Lemberga, Šlesera vai Šķēles pigu.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Jānis Lakijs > Dusma 22.01.2018. 11.51

    Kāpēc tā?
    Nu tak tāpēc, ka oligarhi – tā ir klasika :)

    +1
    0
    Atbildēt

    0

Sskaisle 22.01.2018. 10.56

bet es domāju, ka ir vēl sliktāk – sākas priekšvēlēšanu kampaņu laiks un medijiem tas ir lielais pelņas laiks
lūk, la.lv ir intervija ar naciķi Dzintaru – izslējies kā briedis čečenu džipos izvizinājies
bet – ne par to ir runa – la.lv žurnālisti tā arī neuzdod nevienu aktuālu – vai kā mēdz teikt – jūtīgu jautājumu – kā ar liekulību tikumības jautājumos, kā ar NA uzdāvinātajiem 2 milj demogrāfijas uzlabošanai un kas ir darīts tāds, ko nav jau izdarījusi LM ?

Vai piemēram, kāpēc saeima 2 milj deva Nameja gredzenam paziņojot, ka tas ir nacionālā kino atbalstam, kamēr izrādās , ka tas nav nacionālais kino – tie ir ārzemju aktieri,ārzemju valodās …

Nu par literatūras prostituzižēsanu nemaz nerunājot …

Biju VNMM – skatos – no šodienas Latvijas māksliniekiem – bilžu albumi tikai VKKF šefiem Vērpem un Krastiņai , skatījos Londonas grāmattirga mājas lapu – arī tur tikai šo autoru – šīs paaudzes mākslas albumi – nu ja tā nāv korupcija, tad , kas tad tas ir ?

pie tam – visi ir svēti patrioti – bet tikko runa ir par peļņu – tā …. velnam ne tikai paši pārdosies, bet tautu pārdos ….

http://www.la.lv/latviesiem-ir-paveicies/

+3
-2
Atbildēt

2

    Jānis Lakijs > Dusma 22.01.2018. 11.46

    Redzu, ka seko līdzi Latvijas politikai daudz rūpīgāk nekā es, jo par “Dzintaru čečenu džipos” neko neesmu dzirdējis.
    Lūdzu, iedod kādu atsauci, kas apstiprina šo ziņu, un pastāsti, kā tie čečenu džipi vai vismaz paši čečeni nonācaLatvijā.
    Paldies!

    0
    -1
    Atbildēt

    2

    basta > Jānis Lakijs 22.01.2018. 12.27

    Dziļā pateicībā par Vienotības sadāvinātām UA, Kadirova emisāri izvizināja Dzintaru. Kas tur ko nesaprast?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Sskaisle > Jānis Lakijs 22.01.2018. 11.55

    par to savulaik daudzi mediji rakstīja un naciķi taisnojās un skaidrojās slapjām mutēm – bet jāmeklē intervija Rīgas Laikā ar to latviskoto čečenu beslanu krūmiņu vai kāviņu tur sauca , tur tas čečens lielās , cik liels Latvijas patriots ir – un tad cita starpā arī par to naciķu uzpirkšanu un dzintara vizināšanu – nezinu vai to var dabūt no RL interneta arhīviem, bet es nemetu laukā nevienu pašu RL numuru. Nevienu. Man vini visi stāv pagultē, jo citur nav vietas.

    Ja tu maan labi samaksātu -naudā, par vecu lietu augšāmcelšanu – es atrastu – jo ma ik pa laikam tur tik un tā putekļi jātīra

    bet varbūt pat s vari atrast – kur meklēt droši – norādīju

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    basta > Dusma 22.01.2018. 12.22

    Morālais kroplis, kolorado lentenis, parādu, kompromatu un pusjukušu bābu atkarīgais Dombrovskis uz čekistu daiktiem gana izšūpināts. Ja esi pašrocīgi izrāvusi viņa aknu, vari Lembergu un Brigmani pakritizēt. Nu labi, Sudrabu un Kūtri arī.

    0
    0
    Atbildēt

    0

Aivars B. 22.01.2018. 12.47

Laba karikatūra, pēc būtības uzzīmēts. Sudrabas darbošanās oligarhu komisijā , visu laiku aizstāvot zagļus, lai tik šiem nekas nebūtu, bija tikpat absurda kā tā māja-kuģis. Arī Šica, Pimenova, Mežuļa, Borovkova, Liepiņa darbošanās.
Nu vismaz komisijas rezultātā šie zagļu kalpi parādīja sevi tautai visā krāšņumā. Domāju ka būs politiskajā miskastē.

+2
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu