Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. LAURA DREIŽE. TĀ RUNĀJA ZOSU MĀTE. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. No ķeltu mītiem un leģendām aizgūta romāna paralēlo pasauļu koncepcija un daļa tēlu. Taču tā vēstījums ir par diviem šķietami parastiem jauniešiem, kas sastopas kādā Anglijas mazpilsētiņā. Tomēr izrādās, ka Kendijai un Korbinam ir kas slēpjams. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 18,99 €.

PASAKA. LILIJA BERZINSKA. PASAULES CENTRS. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Pasaka pieaugušajiem uzdod nebūt ne vienkārši atbildamu jautājumu — vai uz pasaules ir vieta, kur drīksti būt pats, tāds, kāds esi, neizlikties, neizdabāt, necensties mantas, statusa, panākumu un citu viedokļa dēļ? Vai tas nozīmēs vientulību? Autores ilustrācijas. Apgāda cena 6,46 €.

DZEJA. EMĪLIJA DIKINSONE. ĀBOLIŅŠ UN BITE. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Pirmā Dikinsones izlase latviešu valodā. To sastādījis un atdzejojis Kārlis Vērdiņš. Dzīves laikā dzejniece pieredzēja tikai dažu savu dzejoļu nodrukāšanu. Taču pēc nāves tie pamazām tika publicēti, atklājot Dikinsoni kā vienu no nozīmīgākajām balsīm amerikāņu 19. gadsimta dzejā. Apgāda cena 8 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu