Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Prezidents Raimonds Vējonis Vecgada uzrunā aicināja iedzīvotājus pēc 10 mēnešiem izmantot iespēju izvēlēties savus pārstāvjus Saeimā un politiķu darbus vērtēt visa gada garumā. Savukārt valdības vadītājs Māris Kučinskis teica, ka aizvadītais bija labs gads un tagad jāpaaugstina Latvijā strādājošo cilvēku ienākumi līdz līmenim, kad daudzi aizbraukušie meklēs ceļu mājup.

Decembrī auga Saskaņas (20,7%) un Nacionālās apvienības (7,3%) reitingi, bet samazinājās Vienotības (3,5%) un ZZS (14,3%) reitingi, liecina socioloģiskās firmas SKDS aptauja.

Pagājušā gada pēdējā dienā prezidents Raimonds Vējonis izsludināja Veselības aprūpes finansēšanas likumu. Tas paredz mainīt veselības finansēšanas sistēmu un ieviest valsts obligāto veselības apdrošināšanu.

Tikai Konkurences padome ir tiesīga lemt par naudas soda lielumu konkurences tiesību pārkāpumu lietās. To savā spriedumā atzina Satversmes tiesa (ST). Šis ST lēmums ir būtisks solis vienotai, sabalansētai un efektīvai konkurences tiesību piemērošanai.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu