Raivis Dzintars kļūst par vienīgo VL-TB/LNNK vadītāju • IR.lv

Raivis Dzintars kļūst par vienīgo VL-TB/LNNK vadītāju

11
Nacionālās apvienības priekšsēdētājs Raivis Dzintars. Foto: Edijs Pālens, LETA

Par Nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK priekšsēdētāju sestdien tika ievēlēts Raivis Dzintars. No 278 derīgajiem vēlēšanu biļeteniem par Dzintaru bija nobalsoja 273 delegāti, bet pret bija pieci delegāti, vēsta LETA. Nacionālā apvienība pārtapa vienā partijā, apvienojoties “Visu Latvijai!” un “Tēvzemei un brīvībai”/LNNK.

Dzintars kā savus vietniekus nosauca jaunās valdes locekļus – Saeimas deputātu Gaidi Bērziņu, kurš būs vietnieks tieslietu un valsts pārvaldes jautājumos, Eiropas Parlamenta deputātu Robertu Zīli Eiropas Savienības un tautsaimniecības jautājumos, Saeimas deputātu Imantu Parādnieku demogrāfijas un sociālo lietu jautājumos, Saeimas deputātu Jāni Dombravu sadarbībai ar partijas nodaļām un Saeimas deputātu Rihardu Kolu ārlietu un sadarbības ar diasporu jautājumos.

Kongress valdē ievēlēja Zīli, Dombravu, pašreizējo valdes locekli Raivi Zeltīti, Tieslietu ministrijas parlamentāro sekretāru Jāni Iesalnieku, Rīgas domes Nacionālās apvienības frakcijas vadītāju Nauri Puntuli, Rīgas domes deputātus Ievu Holmu un Daini Loci, skolotāju Jāni Ati Krūmiņu un Salaspils novada domes deputātu Jāni Nebaru.

Atbilstoši partijas statūtiem kā attiecīgo institūciju deleģēti pārstāvji valdē strādās arī Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, Bērziņš, Parādnieks, Kols, Saeimas deputāti Inese Laizāne un Edvīns Šnore, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards un nacionālās apvienības jaunatnes organizācijas vadītāja Ginta Vilcāne.

Dzintars līdz šim bija politiskā spēka līdzpriekšsēdētājs. Otrs līdzpriekšsēdētājs bija Gaidis Bērziņš. Sestdien VL-TB/LNNK nolēma grozīt partijas statūtus un noteica, ka divu līdzpriekšsēdētāju vietā tiek ievēlēts viens priekšsēdētājs.

Nacionālā apvienība pārtapa vienā partijā, apvienojoties “Visu Latvijai!” un “Tēvzemei un brīvībai”/LNNK. Abas partijas 2010.gadā konsolidējās vienā organizācijā un sāka kopīgu darbību zem vienota nosaukuma – nacionālā apvienība. Vēlāk, 2013.gadā, partija pieņēma vairākus lēmumus, lai abas politiskās organizācijas varētu apvienoties vienā partijā. Divi līdzpriekšsēdētāji partijai bija pagaidu risinājums līdz apvienošanās procesa noslēgumam.

Komentāri (11)

tonijs 10.12.2017. 09.16

Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (NA) norādīja, ka tiks stingri stāvēts tradicionālo vērtību sardzē, neļaujot sev uzspiest pseidovērtības. Netikšot pieļauta arī “laulības institūta devalvācija”. “Izmaiņu iniciatori ir viltīgi, viņiem ir nauda un pret viņu pārstāvētajām pseidovērtībām spēj pastāvēt vairs tikai dažas Eiropas valstis,” norādīja ministrs.
https://www.diena.lv/raksts/latvija/politika/na-kongresa-akcente-iestasanos-par-satversme-nostiprinatajam-vertibam-14186608
……………
Tāpat savulaik runāja Šlesers, tādas pašas runas par “tradicionālajām vērtībām” un to aizstāvību regulāri dzirdamas no Krievijas puses. It kā nebūtu svarīgāku problēmu, ko risināt.

+5
-2
Atbildēt

2

    basta > tonijs 11.12.2017. 13.49

    Šļesera “tradicionālās vērtības” ir identiskas Vienotības, Putina, Krievijas valdošās parķijas un krievu sātanistu sektas vērtībām. Putins un viņa tuvākie līdzskrējēji: https://www.youtube.com/watch?v=qcQ0g7ggcck&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DqcQ0g7ggcck&has_verified=1 “bļjaģinaja rossija”: https://www.youtube.com/watch?v=ZWPgJs4j0rw Vai arī tev nebūtu laiks ņemt piemērs no sava tikumiskā guru, Rinkēviča un jālien laukā no skapja?

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    tonijs > tonijs 10.12.2017. 23.45

    Tagad vismaz skaidrs, kāpēc tiesu sistēmā ir tāds bardaks- Rasnačam nav laika nodarboties ar tādiem sīkumiem, jo stingri jāstāv tradicionālo vērtību sardzē. Kur mani rabarberi?

    +3
    -2
    Atbildēt

    1

    basta > tonijs 11.12.2017. 07.11

    Cik saprotu, pidarasu parķijai vienīgās rūpes, kā apgānīt laulību institūtu, tāpēc arī pidarastiska ārpolitika, krimināls iekšlietās, simti miljoni pārmaksāti par OIK un nekontrolēta bērnu andelēšana uz ārzemēm.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

tonijs 09.12.2017. 19.46

VĒRTĪBAS IR NĀKOTNE- wtf?

+1
-1
Atbildēt

2

    BardainaisSigne > tonijs 11.12.2017. 13.49

    Nu, priekš tevis nākotnē vērtība,piemēram, varētu būt pede…oi,atvainojos,homoseksuālistu laulību atzīšana.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    J.šveiks > tonijs 11.12.2017. 05.56

    Un cienīgtēvs zaglis, teic sprediķi:
    “Tik pacieties, debesīs labāki būs”

    +2
    0
    Atbildēt

    0

J.šveiks 10.12.2017. 14.13

Hašeks Šveika mutē ielicis pareizus vārdus: ” kad tēvijai iet greizi , tad katram kroplim jābūt savā vietā”

+1
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu