Dāvanas • IR.lv

Dāvanas

2
Nellija Ločmele

Svētkos iederas dāvanas, tāpēc uz Latvijas 99. dzimšanas dienu esam sagādājuši pat vairākas. Aizsākam žurnālā jaunu vēstures sēriju, kurā turpmāk katru nedēļu līdz pat valsts simtgadei lasīsit par zīmīgiem un interesantiem notikumiem, kas bruģēja ceļu uz Latvijas Republikas proklamēšanu. Jo valsts, protams, neradās vienā dienā.

30 iedvesmas stāstu — šo dāvanu jau piektdien pastkastītē saņems Ir abonenti, bet elektroniski varēs lasīt ikviens interesents. Ar projekta TUESI.LV komandu esam sagatavojuši Ir speciālizdevumu par jauniem cilvēkiem, kuri dzīvo laukos un mazākās pilsētās dažādās Latvijas malās. Dzimtā vieta vai vienkārši miers ārpus lielpilsētas kņadas dod spēku, kuru viņi liek lietā, veidojot savu dzīvi un vienlaikus arī Latviju. Viņi jūs apburs ar savām idejām, mērķtiecību un pozitīvo dullumu!

Pastaigas mežā ik dienu, pelde ezerā gandrīz visu gadu un putnu dziesmas — dabas klātbūtne ir svarīga arī mūziķim Vestardam Šimkum, kurš intervijā atzīst, ka patiesi laimīgs jūtas tikai tēva mājās, kur joprojām mīt kopā ar ģimeni. Sarunā par Latvijas šodienu gan neiztiekam arī bez minora, bet tas nāk no sirds un ir par lietu. Un svētkos jau mažora netrūks, dziedot himnu. Lai skan!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu