Vējonis: valsts sagrābšana var notikt caur medijiem • IR.lv

Vējonis: valsts sagrābšana var notikt caur medijiem

17
Raimonds Vējonis. Foto: Picture Agency

Komentāri (17)

traductrice 08.11.2017. 12.07

šoreiz teikšu, redzējusi neesmu, bet viedoklis ir (tas par vakardienas 1:1 ar Vējoni). Es nevaru, nevaru un vēlreiz nevaru mierīgi skatīties/klausīties/uztvert Vējoni, jo ikreiz atceros, ka par viņu kā “noderīgu instrumentu” varas vertikāles veidošanā jau sen runāja 3 odiozi vīriņi savos kuluāros, tiesa toreiz izdevās atrast vēl noderīgāku idiotu par šamējo.
Nevaru ne aizmirst, ne piedot, ka Vējonis kā biologs, kā dabas draugs un galu beigās kā ILGLAICĪGĀKAIS vides ministrs nav pakustinājis ne pirkstu, lai mums būtu tāda atkritumu apsaimniekošanas sistēma, kāda tā ir civilizētās valstīs, pie kurām mēs, pateicoties vējoņa spējai liekties līdz zemei, nepiederam. Vismaz vides jomā noteikti.
Nevaru uztvert Vējoni kā valsts galvu, kā viedokļa paudēju, kura domās būtu vērts kaut vai ieklausīties, ja ne piekrist/nepiekrist tām. Niecība.

+7
0
Atbildēt

2

    basta > traductrice 08.11.2017. 12.21

    “kā ILGLAICĪGĀKAIS vides ministrs nav pakustinājis ne pirkstu”
    ————-
    Vienotības čekas kuratoru izvēlētā Vējoņa paspārnē savulaik tika radīti daudzu miljonu pelnošie: Zaļais punkts un Zaļā josta, kas savāc naudu no ražotājiem un importētājiem par, itkā, pārstrādāto iepakojumu, kas patiesībā nonāk Getliņos. Vējonis bez konkursa atdeva čekistiem, kuriem pat aptuvenas nojausmas nebija par tēmu, daudzu miljonu vērto “Gudrona dīķu” līgumu, kuram Vienotības valdība par līguma nosacījumu nepildīšanu vēl papildus uzdāvināja 16 miljonus.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Sskaisle > traductrice 08.11.2017. 13.19

    nu ko tu jokus dzen – johaidī ! – kādās domās tu gribi ieklausīties , ja valsts prezdientam nav domu !!! – elle un indija –

    vai viņam ir domas par OIK skandālu? par magoņa kluso lietu zem duļķaiņiem ūdeņiem?
    vai par literatūru, kura slavina okupantus, bet baidās mūsējos pieminēt , par kluso un sekmīgo russifikāciju? – kur ir viņa domas bļedj – viņa kundze pa bezmaksas prezentācijām un izrādem vien staigā pārpucēta un pārsmaidījusies , kaut reizi būtu aizgājusi uz kādu bāreņu namu – bļedj – mauku zemei tāds pats prezidents

    un cik sulaiņi prezidenta kancelejā to maku būdu apkalpo?

    Tas nav ne Latvijas valsts ne latviešu tautas prezidents – kuru vietu tu nesaproti?!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

Antons 08.11.2017. 10.03

Latvijā 90% preses un žurnalistu ir pilnībā pērkami ( uz Ir tas neattiecas),, pērkamas ir veselas partijas, pērkamas tiesas, pērkami prokurori, pērkami konkursi, pērkami Saeimā pieņemti likumi, pērkamas arī prezidenta vēlēšanas, politiskā korupcija plaukst un zeļ, un cīnās nevis ar korupciju, bet gan ar tiem, kas par to runā un mēģina pret to cīnīties,vēlētāju lielākā daļa ir politiski vai nu neizglītoti vai pasīvim kā tādā valstī var nepastāvēt valsts nozagšana?

+5
0
Atbildēt

2

    BardainaisSigne > Antons 08.11.2017. 10.58

    Tiešām,stulbie vēlētāji tik ilgi uzticējās Vienotībai un sabalsoja Saeimā meļus zatleristus,kuri solīja cīnīties par taisnību un tiesiskumu,pret oligarhiem,bet lietas kļuva tikai sliktākas un sliktākas.

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    basta > Antons 08.11.2017. 11.25

    “pērkamas arī prezidenta vēlēšanas”
    ————–
    Domā ka Vienotības kremļa mauķeles, čekas kājslauķi, zagļi un fekāliju stumdītāji par Vējoni nobalsoja naudas, bet ne revolucionārās pārliecības dēļ? Tas attiecas arī Rinkēviču, Kazlovski, Mežvietu, Maizīti un Ļoņku Kalniņu viņu amatos.
    .
    Igaunijā atkal notverts Krievijas spiegs
    https://puaro.lv/kars/igaunija-atkal-notverts-krievijas-spiegs/
    Jādomā, ka krievu spiegi no Latvijas izvairās vairāk, kā mūķenes no piedzērušiem zaldātiem.

    0
    -3
    Atbildēt

    0

Sskaisle 08.11.2017. 08.57

Vakardien LA – lauku avīzē lasīju, ka Iļja Gerčikovs saka, ka Latvijā valda bandītiskais kapitālims. Šorīt to vairs nevaru atrast – vadu meklētājā visādus atslēgas vārdus – nevaru atrast.
Es domāju, ka ar presi tiek manipulēts uz pilnu klapi un ka Latvijā es varu nosaukt vienu pašu IR un arī ne bez atrunām, kuru lasu ar uzticību. Nu Rīgas Laiks vai Pastaiga, vai Deko es neskaitu – tā cita opera.

Savukārt, focus.de vakardien bija tāds traģisks virsraksts – bagātnieku beznodokļu nauda paradīzē – t.i. – ofšoros – tā ir kapitālisma brutālākās bandītisma izpausme.

Un tā es redzu un saprotu šo situāciju – ka viena lieta ir mūsu sūda čekisti, mūsu neko nezinošais un nesaprotošais , bet super milzu līdzekļus tērējošais prezidents un otra lieta ir pasaules kārtība , kurā valda bandīti smalkākajos uzvalkos un šlipsēs un kuriem par Zilo planētu un par cilvēkiem – nospļauties – ai pat ne nospļauties – tur neviens tādās kategorijās nedomā – planēta, cilvēks …

Prezdientam būtu nevis jāraud, jānīd, jāžēlojas – bet jārunā valsts galvas un vīrieša cienīga runa – redzu šādas un tādas problēmas un manuprāt, risinājums būtu tāds un tāds vai šitāds.

Ja ņaudeklīgs lupata ir prezidents – piedodiet – ko es varu darīt? Līdzi raudāt vai kaķu korīt pieteikties?

+3
0
Atbildēt

1

    basta > J.šveiks 08.11.2017. 11.40

    Vienotības sugasbrāļa, Godmaņa, valdība pēc 1991. gada 21. augusta atstāja savos amatos sarkanos direktorus, GKČP atbalstītājus un deva tiem iespēju kopā ar partorgiem, komsorgiem, proforgiem un 1. nodaļu čekistiem noprihvatizēt uzņēmumus. Gerčikovs deviņdesmito gadu sākumā nosūtīja uz Krieviju lielu partiju kosmētikas, kas pazuda kā ūdens tuksneša smiltīs un neviens par to nenesa atbildību. Normālā valstī tas krievu mēsls jau pirmo desmit nopratināšanas minūšu laikā būtu atklājis, kur palikusi nauda, bet tas ir normālā. Kāpēc Madara var strādāt ar peļņu, bet uzņēmums, kas uzdāvināts noziedznieku nācijas pārstāvim, cieš zaudējumus? Turklāt tas kroplis vēl gatavojas uzmest kreditorus un pamāca citus, kā dzīvot.

    +1
    -3
    Atbildēt

    1

    vitalisvita > basta 08.11.2017. 14.55

    “Gerčikovs deviņdesmito gadu sākumā nosūtīja uz Krieviju lielu partiju kosmētikas, kas pazuda kā ūdens tuksneša smiltīs un neviens par to nenesa atbildību.”
    ——–
    Jā, ir tāda informācija, ka visa valstij piederošā nauda tikusi nosūtīta uz Maskavu… Gribētu dzirdēt kādus ticamus argumentus, kuri to noliegtu .

    0
    0
    Atbildēt

    1

    basta > vitalisvita 08.11.2017. 16.25

    Godmaņa valdība veselu mēnesi no čekistiem un krievu armijniekiem par repšikiem uzpirka Krievijas rubļus, ko tie saveda maisiem un čemodāniem un beigās tos uzdāvināja Maskavai, tā vietā, lai naudas reformu veiktu vienā naktī un katram likumīgam Latvijas iedzīvotājam apmainītu tikai noteiktu nelielu naudas summu, turklāt Latvijas rublim bija tik drausmīga kvalitāte, ka katrs tos varēja gandrīz vai ražot mājās. Latvija mierīgi, kamēr netiktu ieviests lats, varēja aizņemties no Vācijas DDM, kas tur bija izņemtas no apgrozības, kurām bija samērā augsta kvalitāte un nebija jābaidās, ka Vācijas valdība varētu sagraut mūsu ekonomiku, slepus emitējot kādus pāris miljardus Austrumvācijas marku.
    Vai Godmanis un LC, bija tādi idioti? Maz ticams.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu