Vai Latvijā deputāts var dzīvot bez Lemberga? • IR.lv

Vai Latvijā deputāts var dzīvot bez Lemberga?

63
Aivars Lembergs. Foto: Edijs Pālens, LETA

Dažas piebildes par oligarhu lietas parlamentārajā izmeklēšanas komisijā izskanējušo

Rodas sajūta, ka lielākā daļa Latvijas politiķu uzskata, ka neatrasties Aivara Lemberga pusē nozīmē teju to pašu, ko sevī nes kristietība, proti, dzīvē bez Dieva tavs liktenis ir pakļauts ellei.

Varbūt arī Latvijas politiķi uzskata, ka labāk tajā «ellē» nedzīvot un ticēt tam, ko «paradīze» spēj sniegt. Šajā gadījumā Lemberga acīs tu nebūsi «politiskā prostitūta», «korumpētais politiķis» vai vēl labāk «starpautisks noziedzinieks», tie ir tikai daži izteikumi, ko Lembergs mīl pielietot, attiecinādams uz saviem oponentiem.

Lemberga ietekme uz vairākiem Latvijas politiķiem gandrīz nevienu vairs neizbrīna. Tomēr izskanējušais, ka Saeimas izveidotajā oligarhu lietas parlamentārajā izmeklēšanas komisijā darbojas viņam izdevīgi cilvēki, kārtējo reizi lika aizdomāties, cik «viņa augstība» ir varena.

Seimas deputāts Artuss Kaimiņš pirmdien, 11.septembrī, nāca klajā ar paziņojumu, ka ar Lembergu vai viņa ģimeni ir saistīti četri cilvēki, kas piedalās parlamentārajā izmeklēšanā, un viņa vērtējumā šāda situācija pret Latvijas sabiedrību ir ņirgāšanās un «spļaušana sejā vēlētājiem».

«Spļaušanu sejā» sabiedrībai mēs varam attiecināt arī uz žurnālistu, Latvijas Žurnālistu savienības valdes locekli Imantu Liepiņu, kurš, izskatās, nekautrējās pats pieteikties oligarhu lietas Saeimas parlamentārās izmeklēšanas komisijai, norādot savu gatavību ieteikt priekšlikumus, kā «stiprināt no propagandas un «viltus ziņām» brīvu informatīvo telpu Latvijā».

Vai tiešām Liepiņš, kurš strādāja laikrakstam «Neatkarīgā», kas piederot uzņēmumam, ar kuru saistīts esot Lemberga dēla sievas brālis, spēj būt objektīvs? Gribētu teikt, jā, bet viņa tendenciozie raksti ir vairākārt spēlējuši par labu Lembergam, pat «Oligarhu kapussvētkos» varēja manīt Liepiņa atbalstu Lembergam.

Žurnālista arguments, ka strādājis vairākos medijos, ar to, visticamāk, viņš domā, ka spēj saglabāt neitralitāti, sēžot uz krēsla gan NA, gan LŽS, gan «Neatkarīgajā». Tomēr, kā paliek ar grāmatu, kura pat nav sarakstīta par Lemergu, bet gan par Ukrainu, un pat tajā Liepiņš spēj paust savus slavinošos uzskatus un lojalitāti Lembergam. Citāts no grāmatas «UKRAINA. Dzīvība, nāve un iekšējā revolūcija»:

«Lūk, kliedzošākais piemērs: pie mums kopš 1999. gada cenšas iesēdināt cietumā izcilāko un sekmīgāko pilsētas mēru, kuru tauta ciena un atbalsta. Trīs krimināllietas viņš vinnēja, līdz korumpēts prokurors par viņu savāca 200 sējumus un nodeva tiesai. Šī pēdējā tiesu lieta velkas jau piecus gadus, un pilsētas mērs, kurš ir viens no vispopulārākajiem politiķiem valstī un vienlaikus arī pietiekoši bagāts, lai tiktu uzskatīts par oligarhu, nepārtraukti atkārto: Likuma priekšā esmu tāds pats ierindas pilsonis kā visi citi! Jātiesā ir pēc likuma, nevis jāpataisa tiesu iestādes par politisku farsu uz valsts naudas rēķina! Ukraina smejas un neticīgi groza galvu. Viņš nesaprot.»

Jā, to ir rakstījis Imants Liepiņš. Tas pats, kas Ingunai Sudrabai ir ieteicis tikties ar «oligarhu sarunās» pieminēto Edgaru Jansonu. To pašu Jansonu, kas uzklausīts parlamentārajā izmeklēšanas komisijā. 

Ir jāņem vērā, ko arī Kaimiņš uzsvēris, ka komisijas darbā kā eksperts piedalās jurists Aivars Borovkovs, kurš 1993.gadā ar Lembergu esot noslēdzis darījumu par akciju pirkumu. Ir jāatzīmē arī fakts, ka Borokovs ir vadījis Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) Sabiedriski konsultatīvo padomi.

Tāpat kā komisijas konsultants ir izvēlēts jurists Aldis Alliks, kurš savulaik esot bijis Lemberga dēla Anrija advokāts.

Vai tiešām Latvijā nevar dzīvot bez Lemberga klātbūtnes un bez viņa iespējamajiem spiega gājieniem? Kad Kaimiņš savus pierādījumus vēstīja parlamentārajai izmeklēšanas komisijai, šķiet, Sudraba uztraucās nevis par to saturu, bet par to, «ko Kaimiņš te vispār dara».

Protams, kā var neuztraukties, kad pati Sudraba tiek pieminēta tā dēvētajās oligarhu sarunās saistībā ar «iespējamu trešās valsts prettiesisku ietekmi uz Latvijas politisko procesu».

Saeimā ir 100 deputātu. Vai tiešām no tiem 100 nebija neviena, kas spētu vadīt šo komisiju un nebūtu piesaistīts Lembergam?

Autores raksts pirmpublicēts portālā bnn.lv

Komentāri (63)

rinķī apkārt 20.09.2017. 12.22

Komisijas sastāvs ir šīs Saeimas deputātu vairākuma spoguļattēls pēc kura var arī mērīt Lemberga ietekmi Latvijas politikā. Tāpēc arī komisijas slēdziens darbu beidzot ir paredzams :) Vienīgā intriga šajā stāstā ir – vai “Rīdzenes sarunu” saturs kaut nedaudz, bet tomēr būs ietekmējis vēlētāju noskaņojumu nākošajās vēlēšanās, vai tomēr ne?

Spriežot pēc tā, kā šobrīd darbojas deputāti šajā kontekstā, viņi ir pārliecināti, ka šis skandāls ne ar ko neatšķirsies no visiem citiem skandāliem, kuri līdz šim ir piemeklējuši Saeimu, bet tagad jau aizmirsti.

+17
-1
Atbildēt

23

    basta > rinķī apkārt 20.09.2017. 12.37

    to rinķī apkārt

    Atkārtoju, ko, izņemot sabiedrības tracināšanu, lai tiktu novērsta tās uzmanība no pēdējo sešu gadu laikā pastrādātām valsts nozagšanas megaafērām, ceri sagaidīt no komisijas? Pat ja notiktu brīnums un čekas pidrilla, Šļesers, nonāktu aiz restēm, jau pēc pāris dienām tur būtu arī čekistu publiski piesmietais morālai kroplis, putļerasts Dombrovskis un urkas ātri vien tā izdzimteņa anālu izplēstu krietna apelsīna diametrā.

    0
    -9
    Atbildēt

    0

    Ēriks > rinķī apkārt 20.09.2017. 12.33

    Kurā virzienā tu gribēji,lai vēlētāju noskaņojums mainās?Lembergs un Šlesers vēlēšanās nepiedalīsies….lai viņi izsvītro Dūklavu?Ceri,ka Vienotība pēc šitā trokšņa taisīšanas atgūs popularitāti?

    +1
    -9
    Atbildēt

    0

    basta > rinķī apkārt 20.09.2017. 13.23

    to Jānis Kūka

    1. paskaidro man, kāpēc Latvijā, kur ir tāds pederastijas – pedofīlijas lobijs http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/630233-par_seksualiem_noziegumiem_aizdomas_turetais_tuns_atkal_uz_brivam_kajam, kādam būtu jāapspiež savas slimās tieksmes? Gluži otrādi, tās varētu būt par pamatu straujai karjeras taisīšanai.

    2. Mani jūs nesatrauktu it nemaz, ja vien nelīstu politikā un neveidotu Latvijas, kā pederastiskas valsts tēlu, ja necenstos mūsu jauno paaudzi padarīt par sev līdzīgiem organismiem ar īpaši īpašām vajadzībām un nenestu savu sērgu publiskā telpā.

    3. Par putļerastiem es dēvēju tos politiķus, kur strādā pidarasu virsaiša, Putina labā.

    +1
    -8
    Atbildēt

    0

    Ēriks > rinķī apkārt 20.09.2017. 13.30

    Zatlera darbošanos varētu nosaukt par vēršanos pret oligarhu interesēm tikai tiktāl,cik oligarhu intereses traucēja zatleristiem dabūt valdībā kremļa satelītpartiju.

    +1
    -7
    Atbildēt

    0

    basta > rinķī apkārt 20.09.2017. 12.42

    to andrejs

    Beidz pūst kremļa mauķeļu un pidarasu fleitu! Ne ar Vienotību, ne JaunoKP, ne Par, ne SC, ZZS neies kopā, jeb ja tās mazākums ko tādu sadomātu, tā momentā izjuktu un nebūtu kā Putina kuces, Zatļera varzai, ar tikai sešu deputātu zaudēšanu.

    0
    -6
    Atbildēt

    0

    basta > rinķī apkārt 20.09.2017. 13.45

    to Jānis Kūka

    “Vai rīkojums nr. 2”

    Rīkojuma Nr2 mērķis bija novērst tuvojošos “dakšu revolūciju” un Zatļera sugas brāļu zarnu nonākšanu uz zemnieku sūdu dakšu zariem un iespējas turpināt zīmēt savu purnu TV ekrānos un apmeklēt čekistu, bandītu un pidarasu ballītes.

    0
    -6
    Atbildēt

    0

    basta > rinķī apkārt 20.09.2017. 21.46

    to Jānis Kūka

    “Viņa uzvārds ir Zatlers, ne “Zatļers”.”

    Esmu pārliecināts, ka viņa draudziņi, Puķina galma pidarasi: Kabzdons, Kirkorovs, Moisejevs, Ļeontķjevs un citi, tieši tā to sauc un ja viņam tas nepatiktu, droši vien nebūtu tik daudz laika pavadījis to kompaņijā.

    “Kā zināms”, tas ir no krimināllietas materiāliem.

    Par “pirmsnāves kviecieniem” tas gadījumā, ja kāds no jūsējiem izdzimteņiem, koprofāgiem, ar sazāļošanas, fiziskās izrēķināšanās draudiem, vai vienkārši varmācīgi būtu sakropļojis kādu no maniem radiniekiem.

    Piecus eiro paprasi no sava čekas kuratora, pēc tam, kad viņš ar tevi būs netiklā formā apmierinājis savu dzimumtieksmi un tu no viņa daikta būsi nolaizījis savus sūdus.

    0
    -5
    Atbildēt

    0

    basta > rinķī apkārt 20.09.2017. 13.53

    to andrejs

    Augstu amatu morāliem kropļiem: Dombrovskim un Tuskam, saknes ir kremlī. Būšu izbrīnīts, ja arī čekas mērglim, Pabrikam, netiks izgādāts labs amats Briselē.

    0
    -5
    Atbildēt

    0

    basta > rinķī apkārt 20.09.2017. 14.17

    to Jānis Kūka

    “Vai tev ir pietiekamas prāta spējas, lai izšķirtu homoseksualitāti no pedofilijas?”

    Kā zināms, pedofīli: LC morālais līderis, Birkavs, Sončiks, Eisaks un Tūsks, primāri ir pidarasi un arī visi pārējie nesmādētu mazus zēnus, ja vien tos neatturētu bailes, ka pieķeršanas gadījumā no to nolādēto izdzimteņu pirmsnāves kviecieniem nedēļas garumā, ellē uguns sasals.

    0
    -5
    Atbildēt

    0

    basta > rinķī apkārt 20.09.2017. 13.14

    to andrejs

    Bet lūdzu. Tas, ka Vienotība turpina aktīvi dalīt Šlesera ieviestās UA krievu bandītiem un čekistiem, turpina fanātiski sargāt čekas maisu saturu, tāpat, kā viņu sugas un saprāta brālis, Šļesers, tas, ka viņi pagarināja darba attiecības ar Šļesera ieliktnīšiem: maskačkas kačoku, Ozolu un augsta ranga FSBešņika znotu, Magoni, ka SM uzdeva vadīt Šļesera ieknītim, Matīsam un daudz cita, nenotika bez to prokremlisko izdzimteņu saskaņošanas un iekrišanas gadījumā Šļesers noteikti neklusētu, kā Zojka Kosmoģenjanska. Atceries, kā sugas brāļi viens otram nodeva ģēlas?

    http://jauns.lv/storage/images/t/2011/08/01/977063/660×0.jpg?v=1489577635

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    basta > rinķī apkārt 20.09.2017. 13.51

    to andrejs

    “kas tur krimināls? par ko Dombrovskim pēc Šlesera aresta :) būtu jābaidās…”

    Kaut vai tikai par Magoni, ar ko tie kuces bērni, labi zinādami, ka tas ir FSBešņika znots, pielabošu, tieši tāpēc, pagarināja darba attiecības, visai varzai bija jābūt nopratinātai un, tici man, tie mīkstie ātri vien atzītos visā ko no tiem prasa, gan tajā, ko pat neprasa.

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 20.09.2017. 13.35

    pastāv kādi citi ticami skaidrojumi Vienotības atbalstam uzturēšanās atļauju tirgošanai

    —————-

    Daudz variantu nav. Vēl paliek idejiska pārliecība, ka jo vairāk krievu kolonistu tiks iepludināti Latvijā, jo mazāk iespēju, ka izdosies izveidot latvisku Latviju. Ne jau velti Briseles kungi devuši Dombrovskim iespēju sēdēt augstā amatā.

    +2
    -5
    Atbildēt

    0

    Ēriks > rinķī apkārt 20.09.2017. 12.51

    riņķī apkārt,neesmu vis pamanījis.Redz,Rasnačs saka:“Oligarhu sarunu” Saeimas parlamentārās izmeklēšanas komisijai ir jāpēta, kā Latvijā notika termiņuzturēšanās atļauju tirgošana, jo tā ir radījusi lielus riskus valsts drošībai, intervijā LTV raidījumam “Rīta Panorāma” piektdienas, 25. augusta, rītā sacīja tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK).

    “Termiņuzturēšanas atļauju tirgošana ir radījusi ļoti lielus drošības riskus,” uzsvēra Rasnačs.

    Viņaprāt, ir nepieciešams skatīt, kurš lobēja šīs sistēmas pastāvēšanu un kā tā darbojās. Pats Rasnačs atgādināja, ka “šajās sarunās otrajā turpinājumā [žurnālā “Ir” publikācijā] parādās konkrēti vārdi”.http://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/rasnacs-oligarhu-sarunu-komisijai-japeta-terminuzturesanas-atlauju-tirgosana.a247878/

    Vai Vienotība atbalsta šo pozīciju,ja atceramies,ka tā visu laiku atbalstījusi šo tirgošanos ar uzturēšanās atļaujām?

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

    Jānis Kūka > rinķī apkārt 20.09.2017. 23.37

    > Basta

    > Esmu pārliecināts, ka viņa draudziņi, Puķina galma pidarasi: Kabzdons, Kirkorovs, Moisejevs, Ļeontķjevs un citi, tieši tā to sauc un ja viņam tas nepatiktu, droši vien nebūtu tik daudz laika pavadījis to kompaņijā.

    Kāpēc tev šķiet, ka viņš ir ‘daudz laika pavadījis to kompānijā’? Tad sanāk, ka tu lieto tādu viņa uzvārda formu, lai viņu iepriecinātu?

    > “Kā zināms”, tas ir no krimināllietas materiāliem.

    Lūdzu padalies ar ‘krimināllietas materiāliem’.

    > Par “pirmsnāves kviecieniem” tas gadījumā, ja kāds no jūsējiem izdzimteņiem, koprofāgiem, ar sazāļošanas, fiziskās izrēķināšanās draudiem, vai vienkārši varmācīgi būtu sakropļojis kādu no maniem radiniekiem.

    Pag, tad tavuprāt šī nejēdzīgā gānīšanās internetā kādam būtu jāuztver kā draudi, kuriem viņus vajadzētu atturēt no darīšanas pāri taviem radiem. Negribu tevi sarūgtināt, bet nav neviena persona, kurai tava šļupstēšana interneta stūrī būtu uztverami kā ticami draudi vai mainītu kāda uzvedību. Un kas ir ‘jūsējie izdzimteņi’?

    > Piecus eiro paprasi no sava čekas kuratora, pēc tam, kad viņš ar tevi būs netiklā formā apmierinājis savu dzimumtieksmi un tu no viņa daikta būsi nolaizījis savus sūdus.

    Atkal tā slimīgā pārņemtība ar homoseksualitāti un detalizētas preteklības no tavām fantāzijām. Tev ir bijušas veselīgas attiecības ar sievieti? Tu taču apzinies, ka esi neadekvāts, ne tā? Nav brīnums, ka visur saskati pedofilus un pederastus, ja galvā tev tieši viens no tādas pašas šķiras mājo.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 20.09.2017. 13.24

    viņi pagarināja darba attiecības ar Šļesera ieliktnīšiem: maskačkas kačoku, Ozolu un augsta ranga FSBešņika znotu, Magoni, ka SM uzdeva vadīt Šļesera ieknītim, Matīsam

    ——————-

    kas tur krimināls? par ko Dombrovskim pēc Šlesera aresta :) būtu jābaidās…

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 20.09.2017. 12.47

    ja notiktu brīnums un čekas pidrilla, Šļesers, nonāktu aiz restēm, jau pēc pāris dienām tur būtu arī čekistu publiski piesmietais morālai kroplis, putļerasts Dombrovskis

    ————-

    Kāpēc? Padalies ar informāciju… :)

    +5
    -2
    Atbildēt

    0

    Jānis Kūka > rinķī apkārt 20.09.2017. 16.21

    > Basta

    > Rīkojuma Nr2 mērķis bija novērst tuvojošos “dakšu revolūciju” un Zatļera sugas brāļu zarnu nonākšanu uz zemnieku sūdu dakšu zariem

    a) Viņa uzvārds ir Zatlers, ne “Zatļers”. Šāda infantila vārdu pārveidošana neko nenodara Zatleram (vai kādam citam tavas atjautīgās vārdu pārviedošanas upurim), bet tev liek izskatīties pēc pamulķa. Lūdzu, pārstāj, tevis paša labā.

    b) Kas ir ‘Zatlera sugas brāļi’? Tātad, tavuprāt, Zatlers klusībā atbalstīja Šleseru un balsojumu neizdot viņu kriminālvajāšanai, un atlaida Saeimu, lai viņus paglābtu no tautas dusmām? Nevis tāpēc ka ciniski centās izmantot absolūto badaku, lai tiktu Saeimā vai vienkārši naivi ‘darīt pareizo’, bet tāpēc, viņš ir ļaunais ar ļauno motivāciju.

    Tu saproti kāpēc šādi apgalvojumi varētu izskatīties pēc sazvērestības teorijas?

    > Kā zināms, pedofīli: LC morālais līderis, Birkavs, Sončiks, Eisaks un Tūsks, primāri ir pidarasi un arī visi pārējie nesmādētu mazus zēnus

    Tas nav ‘kā zināms’. Lūdzu, padalies ar saviem informācijas avotiem šajā jautājumā, ar lielāko interesi ar tiem iepazīšos.

    > pieķeršanas gadījumā no to nolādēto izdzimteņu pirmsnāves kviecieniem nedēļas garumā, ellē uguns sasals

    Ko tu centies nokomunicēt ar šiem savārstījumiem? Tu saproti, ka ar šiem veidojumiem tu nenodod aboslūti nekādu informāciju, vienkārši padari sevis rakstīto nelasāmu. Tiec vaļā no šiem plānprātīgajiem niknuma gārdzieniem, pārstāj visur iepīt homoseksuāļus un ānusus un, manuprāt, no tevis sanākts ļoti interesanta alternatīvā balss internetā. No tevis 5 eiro par konsultāciju.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    Ēriks > rinķī apkārt 20.09.2017. 13.03

    “Ja pieļaujam šo sarunu autentiskumu, tajās izskanējusī informācija satur ne vien būtisku apdraudējuma risku valsts tiesiskuma pamatiem, bet arī norāda uz iespējamu tiešu Krievijas ietekmi un pretlikumīgu iejaukšanos Latvijas politikas veidošanā un valsts iekšējās lietās,” paziņojumā medijiem pauž Dzintars.

    “Drošības policijai būtu sabiedrībai jāsniedz informācija, vai publiskotās sarunas ir autentiskas, negrozītas. Ja šī informācija apstiprinās, Drošības policijai būtu nekavējoties jāuzsāk process par sarunās minētajiem faktiem saistībā ar iespējamu ārvalstu, konkrēti Krievijas, tiešu ietekmi uz politiskajiem procesiem Latvijā. Materiālos ietvertie sarunu fragmenti par it kā Maskavā izlemtu Latvijas Republikas nākamā Ministru prezidenta kandidatūru, par mērķi iesaistīt prokrieviskus spēkus valdībā, ir uzskatāmi par apdraudējumu Latvijas valstiskajai suverenitātei, un to izmeklēšana ir vistiešākais Drošības policijas kompetencē esošais jautājums,” pauž Dzintars. http://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/dzintars-aicina-izmeklet-krievijas-ietekmi-latvijas-politiskajos-procesos-saistiba-ar-oligarhu-sarunam.a242435/

    Kāda ir Vienotības pozīcija?Viņi grib pētīt Krievijas ietekmi,jeb tikai ķerstīt Lembergu?

    +7
    -2
    Atbildēt

    0

    Jānis Kūka > rinķī apkārt 20.09.2017. 13.12

    -> Basta

    Tev ir neveselīga apsēstība homoseksuāļiem, kas varētu liecināt par apspiestām vēlmītēm. Lūdzu, negāz savas neīstenotās tieksmes šajās sarunās – nesmuki taču.

    Par tēmu. Padalīsies kāpēc tev šķiet, ka Dombrovskis ir ‘putļerasts’?

    +9
    -2
    Atbildēt

    0

    Jānis Kūka > rinķī apkārt 20.09.2017. 13.33

    -> Basta

    1. Tātad, viens (vai vairāki) tavuprāt netaisnīgi tiesas lēmumi liecina par pedofilu sazvērestību valsts mērogā, nevis par vājiem likumiem un vāju (iespējams konkrētajos gadīdījumos korumpētu) tiesu sistēmu? Nav tā, ka tev stipri patīk sazvērestības teorijas? Ebreji gadījumā arī visur nav vainīgi?

    2. “Jūs”? Es neesmu homoseksuālis un nekad nav bijusi interese, bet, spriežot pēc komentāru satura, Tu gan neatteiktos vismaz pamēģināt. Tas jau nav slikti, Basta, vienkārši, manuprāt, apkaunojoši, ka tu uzskati par vajadzīgu to izkliegt katrā komentārā.

    Vai tev ir pietiekamas prāta spējas, lai izšķirtu homoseksualitāti no pedofilijas? Es tev palīdzēšu – vienā gadījumā attiecības ir starp diviem cilvēkiem, kas vēlas tajās būt, bet otras ir burtiski noziegums. Ļaušu tev mēģināt atšķetināt kurš ir kurš. Ja nesanāk, tad varbūt ar tik zemu pierīti vajadzētu nodarboties ar savam intelektam atbilstošākām nodarbēm. Līmēt makaronus uz lapām, piemēram. Varbūt kādu pulciņu pamēģināt.

    +7
    0
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 20.09.2017. 12.33

    Vienīgā intriga šajā stāstā ir – vai “Rīdzenes sarunu” saturs kaut nedaudz, bet tomēr būs ietekmējis vēlētāju noskaņojumu nākošajās vēlēšanās, vai tomēr ne?

    ———-

    man ir bažas, ka nākamās Saeimas deputātu sastāvs būs vēl štruntīgāks nekā šīs.

    Pieaugs SC vietu skaits (nekontrolēta kravcovu un ušakovu naturalizācija turpinās). Tāpat var palielināties ZZS balsu skaits (apsūdzības Lembim viņu elektorātu neuztrauc), ja pieskaita Par un LA balsis, viņiem var sanākt prokrieviska koalīcija ar lielu vairākumu.

    +10
    -3
    Atbildēt

    0

    Jānis Kūka > rinķī apkārt 20.09.2017. 13.24

    -> Basta

    Vai, tavuprāt, pastāv kādi citi ticami skaidrojumi Vienotības atbalstam uzturēšanās atļauju tirgošanai, kas neiekļauj klaju valsts nodevību apmaiņā pret mantisku ieguvumu (vai tavas homoseksuālās fantāzijas)?

    Vai rīkojums nr. 2, kas bija skaidra atbilde Saeimas atteikumam nodot Šleseru izmeklēšanai, neliecina par Zatlera darbošanos pret oligarhu mērķiem (takā skaitā Šlesera)?

    +10
    -2
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 20.09.2017. 12.40

    Ēriks.Ceri,ka Vienotība pēc šitā trokšņa taisīšanas atgūs popularitāti? +++ neesi pamanījis, ka Vienotība un NA šī “trokšņa” kontekstā ieņem vienotu nostāju, pretstatā pārējai Saeimai? :))

    +8
    0
    Atbildēt

    0

jurisml_inbox_lv 20.09.2017. 20.58

lembem sen jāpūst cietumā , nevis jāpļū*ta mēdijos…deputāts kurš bez lembes nevar iztikt, politisks līķis

+6
-2
Atbildēt

2

    basta > 20.09.2017. 22.10

    to Ebenemezers

    Lembe cietumā viens pats, bez visām LC, DPsaimņieks, TSP, LPP, ZRP un Vienotības kremļa maukām, būs tikai politiska izrēķināšanās, kaut kas līdzīgs Nirnbergas tribunālam.

    Manis pēc, lai viņu pakar, bet ja uz viņa rēķina no maksimāli barga soda izdosies izvairīties čekistu publiski piesmietam morālam kroplim, bankrotējušam kolorado lentenim, alkatīgam un atkarīgam bijušam premļjakam, Dombrovskim, čeka kārtējo reizi būs iedirsusi Temīdai mutē.

    0
    -5
    Atbildēt

    0

    basta > 21.09.2017. 11.50

    to Ebenemezers

    Prokremliskie lopi, čekas kājslauķi, zagļi un pidarasi bez lembes, uz ko tie izdzimteņi varētu norakstīt savus pēdējo sešu gadu laikā pastrādātos noziegumus pret latviešu valsti, nekā.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

edge_indran 20.09.2017. 12.52

———-Simona Šjadīte:” Vai Latvijā deputāts var dzīvot bez Lemberga?”

========================================================================================

Kamēr ventspilnieku vairākums balsos PAR, tikmēr Latvijā būs jādzīvo kopā. Ventspils Kurzemē, Kurzeme Latvijā – Daugav’s abas malas, mūžam nesadalās!

https://www.youtube.com/watch?v=SR-Y7SiEGBg

2017.gada 19. jūnijā Ventspils pilsētas dome atkārtoti par pilsētas galvu ievēlēja Aivaru Lembergu (“Latvijai un Ventspilij”). http://www.ventasbalss.lv/zinas/sabiedriba/33341-aivars-lembergs-klust-par-ventspils-meru

+1
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu