Jaunais Jaunsleinis? • IR.lv

Jaunais Jaunsleinis?

3
Gints Kaminskis.
Pauls Raudseps

Nesen ievēlētā Pašvaldību savienības priekšsēža Ginta Kaminska (51) stils manāmi atšķiras no priekšgājēja, bet par saturu spriest pagaidām grūtāk

Kad piesakos uz pusdienu interviju ar jauno Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdi Gintu Kaminski (LZS), viņa palīdzei nav ilgi jādomā, kurp doties ēst. Blakus LPS birojam atrodas krodziņš Vecmeita ar kaķi, tur aizrunāšot galdiņu.

Nodomāju – ideāli. Vieta kā radīta sarunai ar pašu galveno pašvaldībnieku, jo puspagrabs ar jancīgo nosaukumu jau gadiem liek domāt par kādu mazpilsētas restorānu, kas nejauši iemaldījies Pils laukumā. Ierodoties šis iespaids tikai nostiprinās. Interjers ir brūnos toņos ar maziem lauku ainavu akvareļiem pie sienām, un, kā jau kārtīgās oficiālās pusdienās laukos, uz galda mūs gaida paplātes ar uzkodām.

Taču izrādās, ka laiks tomēr nav apstājies pat vecmeitai un viņas kaķim. Starp uzkodām ir latviešu tradicionālajā ēdienkartē neietilpstošās tīģergarneles, bet krodziņa pusdienu piedāvājumu rotā «baby burkāni», BBQ mērce un Cēzara salāti.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu