Pavļuts: Negribam stāstīt pekstiņus sabiedrībai • IR.lv

Pavļuts: Negribam stāstīt pekstiņus sabiedrībai

82
Daniels Pavļuts. Foto: Evija Trifanova, LETA

Topošās politiskās kustības “Par” līderis atklāj savas aizdomas par Valda Dombrovska demisiju

Jaunās politiskās kustības “Par” dibinātājs un pašreizējais līderis, bijušais ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts jaunas partijas izveidošanu pamato ar to, ka atšķirībā no Zatlera Reformu partijas tiks mobilizēti cilvēki, kuri grib izdarīt, mainīt kaut ko valstī, nevis ir nokaitināti vai aizvainoti. Sestdien notiks jaunā politiskā spēka – kustības “Par” – dibināšanas sapulce.

Intervijā “Latvijas Avīzei” Pavļuts teic, ka “mēs paturam tiesības neuzņemt partijā biedrus, kuru uzskati būtiskākajos jautājumos atšķirsies. Ar kolēģiem esam vienojušies, ka negribam stāstīt pekstiņus tikai tāpēc, ka kāda sabiedrības daļa tos vēlas dzirdēt”.

Viņš teic, ka pazīst daudzus cilvēkus, kurus vieno sajūta, ka vairs nav par ko balsot. Ar domubiedriem sapratuši, ka tādu politisko izvēli, kādu viņi gribētu ieraudzīt, neviens nepiedāvā. Tāpēc jau vairāk nekā gadu apsprieduši ideju par jauna politiskā spēka izveidi. “Pie konkrētas rīcības nonācām šā gada sākumā, kad notika pirmā sapulce ar apmēram 30 dalībniekiem,” stāsta Pavļuts. Vairākums bijis par to, ka vajadzīga jauna partija.

Kustības atbalstītājs un manifesta parakstītājs mācītājs Juris Cālītis gan uz jauna politiskā spēka izveidi raugoties skeptiski un norādījis, ka labāk būtu pievienoties kādai esošai partijai. It sevišķi skeptisks mācītājs, pēc Pavļuta teiktā, bijis par tiem, kuri aizgāja no “Vienotības”. Taču Pavļuts norāda, ka “Vienotības” biedri jaunajā partijā būs mazākums, varbūt kādi pieci procenti, bet ir ļoti daudz jaunu cilvēku.

Vaicāts par “vecām lietām”, kāpēc bijusī valdības vadītāja Laimdota Straujuma kategoriski atteicās savā valdībā iekļaut Pavļutu, viņš atbild: “Esmu pārliecināts, ka tas nebija Straujumas personisks lēmums. Visticamāk, uz viņu tika izdarīts spiediens, jo es biju uzkāpis uz varžacīm daudziem.”

Pavļuts domā, ka viņa atstumšana no Straujumas valdības bija saistīta ar lietām, ko viņš savulaik darījis ekonomikas ministra amatā – izmaiņām valsts kapitālsabiedrību pārvaldē, ātro kredītu apkarošanu, darbību pret atsevišķu lielu industriju šaurām interesēm, pret pārmērībām subsidētās enerģijas jomā. “Bet, kuri tieši bija tie spēki koalīcijā, kas iebilda, es precīzi nezinu,” saka Pavļuts.

Viņš arī uzskata, ka bijušo valdības vadītāju Valdi Dombrovski (V) piespieda atkāpties no premjera amata, “lai gan man nav pierādījumu, pats viņš to ir noliedzis, bet man šķiet, ka tur ir kaut kas, ko publiski nestāsta”. “Manuprāt, tas bija traģisks moments Latvijas attīstībai. Katrā ziņā kopš tā laika mani nepamet sajūta, ka Latvija slīd politiskā stagnācijā, kas velk mūs atpakaļ pagātnē un neļauj būt gataviem rītdienas izaicinājumiem,” teic Pavļuts.

Šo pieminēto stagnāciju viņš saista ne tikai ar atsevišķiem oligarhiem, bet “veselas padomju tradīcijās sakņotās politekonomiskās šķiras centieniem palikt pie varas, kontrolēt resursus un nelaist jauno paaudzi pie sociālās, ekonomiskās un politiskās ietekmes svirām, tostarp mediju jomā. To es redzu kā lielāko šķērsli Latvijas progresam”.

 

 

Komentāri (82)

rinķī apkārt 25.08.2017. 10.43

Jācer, ka sabiedrība piespiedīs šo “Mēs par” uzrakstīt godīgu pirmsvēlēšanu programmu, kurā īsi un konkrēti būs skaidrotas viņu manifesta mīklainās frāzes par pilsoņiem un nepilsoņiem par “vienlīdzīgām ģimenēm” uc “vērtīgām lietām”, kuras būtu jāiedabū Satversmē :)

Nekur pasaulē kultūrmarksistiem nav izdevies radīt vidi, kur ļauži varētu pārticībā un laimē diet. Var jau būt, ka Latvija būs izņēmums. Visādi brīnumi jau dažkārt notiek :))

http://www.la.lv/viltigais-manifests/

+19
-10
Atbildēt

16

    basta > rinķī apkārt 25.08.2017. 12.37

    to dzeris49

    Protams, ka Krievijā, kur pederastija ir sasniegusi pandēmijas apmērus, dzīve ir traģiska, tāpēc nav brīnums, ka augstmaņi to grib saglabāt tikai kā savu privilēģiju.

    +2
    -10
    Atbildēt

    0

    basta > rinķī apkārt 25.08.2017. 12.01

    to dzeris49

    Ne jau pidarasi bija iemesls Eiropas uzplaukumam, vienkārši, kad ir sasniegts augsts ekonomikas līmenis, var atļauties arī dažas vaļības. Latvijai līdz tādam līmenim tāls ceļš un ja tā sāks no otra gala, tad tas ceļš būs bezgalīgs.

    Pederastijas citadelē, Grieķijā, ar ekonomiku galīgi ānusā un tās pederastisko tradīciju pārņēmējā Krievijā, arī.

    +4
    -11
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 25.08.2017. 12.01

    Pietiek ar to, ka tiek izjaukta pamatjēgu kādam no sabiedrības balstiem,

    ——————

    tāpēc jau Streips tā ārdās par Trampu, jo Trampa ievēlēšana ir pirmā liecība, ka paradigma lēnām mainās un Kārlītis ar saviem draudziņiem to saprot. Jo ilgāk Latvijai izdosies pretoties visādu leftistu un kultūrmarksistu uzspiestajām “jaunajām patiesībām”, jo lielāka cerība, ka viņiem tas neizdosies.

    +7
    -10
    Atbildēt

    0

    Ēriks > rinķī apkārt 25.08.2017. 19.48

    Dzeri,beidz *irst par fobijām,novirze ir novirze un sačakarēta dzimumtieksme ir sačakarēta dzimumtieksme neatkarīgi no mūsu attieksmes pret to.

    +6
    -8
    Atbildēt

    0

    Ēriks > rinķī apkārt 26.08.2017. 16.39

    dzeri,tev tas piemērs tāds švaks padevies,saule ir tur,kur parasti,tāpat,kā Zeme,neatkarīgi no cilvēku attieksmes un konkrētā laikmeta izpratnes.Tāpat kā dzimumtieksme joprojām ir viens no visu dzīvo būtņu pamatinstinktiem,kurš nodrošina šo dzīvo būtņu pastāvēšanu laikā,šo dabas likumu neviens nevar atcelt,lai kādi demagogi ap to stīvētos.

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > rinķī apkārt 26.08.2017. 14.28

    Kādreiz novirze likās arī uzskats, ka Zeme griežas ap sauli, nevis otrādi.

    Kaut gan, 30% tev līdzīgo, pēc aptaujām, arī tagad uzskata, ka tā notiek, jo viņi taču tā domā, jo no sava skatupunkta tā to redz, un uzskatu, ka Zeme griežas ap Sauli, uzskata par novirzi.

    Un vēl jau varu tev minēt 100 piemērus, kas kādreiz skaitījās novirze, un tagad sen tāda neskaitās.

    Par novirzi to uzskata Krievijā, arābu valstīs, un citās ļoti “progresīvās” valstīs.

    Tā ka novirze esi tu pats, tavs domubiedrs Basta,tev ideoloģiski 100% tuvs, un līdzīgi domājošie, kopā ar tām jūsu partijām – SC, ZZS un NA Latvijā, jūsu domubiedriem ER Krievijā, un kā tur sauc tās partijas Irānā vai citās 3. pasaules Muhosranskās.

    +3
    -4
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > rinķī apkārt 25.08.2017. 11.21

    Ja jau par to nobalsoja CDU daļa, domājot par nākamajām vēlēšanām, tad jau sanāk tā, ka pat liela daļa CDU vēlētāja to visu atbalsta, t.i. atbalsta taisni tās liberalās vērtības, var jau saukt to arī par kultūrmarksismu.

    Taisni par to jau es nepārtraukti rakstu – mūsu “konservatoriem”, par ko sevi sauc NA un ZZS, ar Eiropas konservatoriem nav nekas kopējs, salīdzinot ar Eiropas konservatoriem tie ir tikai tādi aizvēsturiski dinozauri, kuriem prevalē ksenofobija un homofobija, nekas vairāk, un uz tā arī balstās visa viņu politika.

    +10
    -9
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 25.08.2017. 11.49

    Dzeri – Nav procentos problēma. Pietiek ar to, ka tiek izjaukta pamatjēgu kādam no sabiedrības balstiem, lai šis balsts ar laiku zaudētu savu sākotnējo saturu un šādi deformētu apkārtējo vidi.

    +14
    -12
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 25.08.2017. 11.02

    Nepareizi :) Vācijā valdošā partija ir CDU, kas ir konservatīvie :)

    +7
    -5
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > rinķī apkārt 25.08.2017. 10.53

    Ei nu, un kur paliek ES, kurā pats dzīvo?

    Kas vainas Vācijai, kur pie varas jau tie paši “kultūrmarksisti” vien ir.

    Saprotams, ka tie pelna daudz kritikas, bet, teikt, ka visur, kur viņi, cilvēki dzīvo slikti, arī ir pārspēlēts.

    Kas attiecas uz to, ka tai “Par” kustībai būtu jārunā skaidra valoda, tam es pilnībā piekrītu, nu, cerams, ka drīz viņi to izdarīs, personīgi man nedaudz neskaidrs ir jautājums par tiem nepilsoņiem, pārējais viss9 principā, vairāk vai mazāk šķiet atbalstāms.

    +8
    -5
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 25.08.2017. 11.13

    dzeris49 Es aizmirsu kādas proporcijas bija “par” un “pret” šajā balsojumā, bet atšķirība bija pamanāma. Iniciēja šo balsojumu visādi kreisie, protams. Skumji, bet viena daļa no CDU par šo priekšlikumu nobalsoja, domājot par nākošajām vēlēšanām. Labs piemērs tam, kurp ved konformisms :)

    Par kultūrmarksistiem Vācijā nav daudz ko stāstīt. :) Tie paši kreisie – sociķi, zaļie uc, kā visur pasaulē. Ja par bēgļiem, tad Vācijas nostāja šai ziņā ir skaidra – viņi vēljoprojām netiek galā ar savām pēckara morāliskajām paģirām. Tas te ir nopietni.

    Un nepareizi ir salīdzināt Latvijas situāciju ar Vāciju. Vācieši ir 80 miljonu liela tauta, kurai iznīcība nedraud. Ne viss, ko viņi dara, der latviešiem. Tā jau tikai Viņķelei pietiek ar to, ka kaut kur “rietumos” drukā grāmatas par “karlīnēm” un tas ir arguments, lai darītos pakaļ :) Citu neko nevajag :)

    +12
    -9
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > rinķī apkārt 25.08.2017. 11.30

    dzeris49 Tu nupat kā uzslavēji JKP. Viņu programmu esi lasījis? :)

    ” …Jaunās konservatīvās partijas (JKP) pamatvērtības ir 18. novembra Latvijas Republika, latviski runājoša nācija, demokrātija un tiesiskums, tradicionālā ģimene, labklājības valsts, Latvijas ģeopolitiskā piederība Rietumiem un godīgums…”

    https://konservativie.lv/2014/07/30/jaunas-konservativas-partijas-4000-zimju-programma-12-saeimas-velesanam/

    Bet par Vāciju, man jāatkārtojas – viņu nostāju daudzos principiālos jautājumos vēl joprojām ietekmē pēckara vainas apziņa, arī pret homoseksuāļiem. Latviešiem nav pamata ar šādiem kompleksiem mocīties un tāpēc atteikties no sava ierastā dzīves veida un, pakļaujoties kultūrmarksistu “morālei”, sākt nīcināt savā apziņā tādus jēdzienus kā ģimene, nacionāla valsts, latviešu tauta utt :) Kā to dara “Mēs par” savā manifestā. Tikai kā jau pie kreisajiem tas pieņemts – izcili melīgi, tāpēc tāda “daiļrunība”:)

    +12
    -9
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > rinķī apkārt 25.08.2017. 11.41

    Un kā tradicionālai ģimenei var traucēt tās dažas simtdaļas no 1 % to netradicionālo, kas hipotētiski izveidotos, ja valsts to ļautu, un kuras nevienam nekādu ļaunumu nenodarītu, izņemot to, ka atvieglotu netr. seks. orientācijas cilvēkiem dzīvi?

    Atbalsta tradicionalām ģimenēm jau nenozīmē netradicionālo ģimeņu noliegumu, tam vispār vienam ar otru nav nekāda sakara.

    Paskaties uz to pašu Eiropu – vairākumā valstu atzītas netradicionālas ģimenes, un process turpinās, tai pat laikā trad. ģim. atbalsts daudz lielāks, kā Latvijā, dzimstība lielāka, kāds tam sakars, izņemot kaut kādas arhaiskās fobijas un reliģiskus aizspriedumus?

    +11
    -7
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > rinķī apkārt 25.08.2017. 12.23

    R.A. – “izjaukta pamatvide”, utt. – vistīrākā demagoģija savu loģiski nepamatotu fobiju attaisnošanai.

    Taisni otrādi – ja to, kas reāli notiek, izliekamies neredzam un aizliedzam, pat kriminalizējot, tas bojā to pamatvidi un karmu.

    Ja to legalizē, tādejādi atvieglojot daudziem cilvēkiem dzīvi, tas to karmu sakārto, par tādām lietām, kā mazākumu tiesībām vispār nerunājot.

    Kur tad tā “pamatvide” labāka – ES, vai kādā Irānā vai Krievijā?

    Kaut, cilvēku fobijas loģikai nepadodas, tāpēc jau strīdēties nav nozīmes.

    +10
    -6
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > rinķī apkārt 25.08.2017. 11.07

    Konservatīvie, kuri nesen atbalstīja likumu par viendzimumu laulību reģistrāciju?

    Un kuri atbalstīja Merkeli att. uz to miljona bēgļu uzņemšanu Vācijā?

    Nu tad pastāsti, kas tad Vācijā ir tie liberāļi un kultūrmarksisti?

    +10
    -4
    Atbildēt

    0

    koals > rinķī apkārt 25.08.2017. 18.49

    Iesaku izlasīt interviju ar Pavļutu Latvijas avīzē.Man radās iepaids,ka tiek intrevēts kāds”saskaņietis”,tad jau labāk Ķirša un Kariņa Vienotība,jo te tiek veidota SC”Light”versija.”Latvijci” vārdu sakot.

    +8
    -1
    Atbildēt

    0

klusais 25.08.2017. 12.47

Pavļuts , Pavļuts … varbūt tomēr labāk nodarboties ar mūziku :)

+11
-4
Atbildēt

7

    vvilums > klusais 25.08.2017. 13.29

    Uz tā fona, ka Vienotība pati no sevis “izpūš gaisu”, Pavļuta un viņa domubiedru paustais ir kā svaiga gaisa malks sasmakušā kremļa- lembja padauzu midzenī. Novēlu šim politiskam spēkam izveidoties un izturēt. Nav šaubu, ka tūlīt pat, sāksies visāda veida samazgu gāšana jau iedīglī no padauzu puses un viņu masu medijiem .

    +3
    -12
    Atbildēt

    0

    vvilums > klusais 25.08.2017. 14.06

    klusais. Ja lietas labā vajag, es piesakos.

    PAR liberāli konserevatīvām eiropiskām vērtībām, cik sapratu no MM.

    +1
    -10
    Atbildēt

    0

    basta > klusais 25.08.2017. 22.20

    to vvilums

    “Ne jau kremļa- lembja padauzām pakaļā elst.

    Protams, ja tā vietā var atsūkāt Meļņikam, Zaharjinam, Savickim, Korenam , Rāvim un citiem Krievijas FSB, kremļa maukām piestādītiem uzraugiem.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    vvilums > klusais 25.08.2017. 21.19

    Klusais. Protams, ka uz priekšu, kas mums cits atliek. Ne jau kremļa- lembja padauzām pakaļā elst.

    +3
    -5
    Atbildēt

    0

    klusais > klusais 25.08.2017. 16.11

    vvilums – tad uz priekšu , uz partiju :)

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    klusais > klusais 25.08.2017. 13.56

    vvilums – ok , varbūt domā piebiedroties ? :)

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    basta > klusais 25.08.2017. 14.10

    to vvilums

    Neteiksi taču, ka Lembja kontrolē ir arī IeM vadības un Solncevas brigāžu simbioze! Gandrīz absolūti droši, ka tieši par Latviju Mihass no Putina saņēma apbalvojumu.

    https://www.svoboda.org/a/26617205.html

    http://by24.org/wp-content/uploads/2014/09/01_award_for_criminal.jpg

    Un nepļūti par eiropiskām vērtībām! Kazačoka lēkšanā 9. maijā Sarkanā laukumā un krievu bandītu, čekistu, mauku un pederastu balagānu apmeklēšanā nekā Eiropeiska nav.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

vitalisvita 25.08.2017. 13.19

Domāju, ka īpašas ievērības vērta ir tā Pavļuta doma, kuru viņš izsaka raksta pēdējā rindkopā:

Šo pieminēto stagnāciju viņš saista ne tikai ar atsevišķiem oligarhiem, bet “veselas padomju tradīcijās sakņotās politekonomiskās šķiras centieniem palikt pie varas, kontrolēt resursus un nelaist jauno paaudzi pie sociālās, ekonomiskās un politiskās ietekmes svirām, tostarp mediju jomā. To es redzu kā lielāko šķērsli Latvijas progresam”.”

Citiem vārdiem izsakoties, tas “šķērslis” ir jau mums zināmās, bet arvien vēl nelikvidētās okupācijas sekas, kuru likvidāciju (vismaz “latviskajās partijās”) mums ir iespējams paveikt kopējiem spēkiem un Saeimas vēlēšanās.

+8
-6
Atbildēt

11

    vvilums > vitalisvita 25.08.2017. 21.06

    Klusajam.
    Katram jau gribētos,lai ar darbiem būtu labāk i Dombrovskim, i Pavļutam, bet kad “kremļa kranči nemitīgi ķerās bikšu starā” sanāk tik cik sanāk.
    Man no sirds žēl Vienotību, par kuru nekad neesmu balsojis ,un šoreiz varbūt pirmo reiz varētu, jo idioloģiski bija viss kārtībā, bet kurš grib ” pusizpūstu gaisa balonu”paturēt, jo it sevišķi, ja pašiem “ļengans gumijas gabals” netīkams.

    +2
    -7
    Atbildēt

    0

    basta > vitalisvita 25.08.2017. 22.26

    to vvilums

    Kurš gan Latvijā varētu būt vēl izteiksmīgāks kremļa krancis, kā Putina smegmas feinšmekers, Zatļers? Kremļjaģas: Pavļuts un Dombrovskis, pirms nav nonākuši korejiešu ēstuves virtuvē, protams arī.

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    edge_indran > vitalisvita 25.08.2017. 17.45

    —————klusais:”…tikai ar darbiem tā ne pārāk.”

    ======================================================================================

    Tieši tā arī vajag – “ne pārāk”.

    Pavļuts: Reemigrācijas plāns jau sācis strādāt, jo cilvēki runā par to

    Reemigrācijas plāns jau sācis strādāt, jo cilvēki runā par nepieciešamību un iespējām atgriezties, intervijā sacīja ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts.

    http://g3.delphi.lv/images/pix/355×215/ua-e-v5pe9A/pavluts-43508927.jpg

    http://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/pavluts-reemigracijas-plans-jau-sacis-stradat-jo-cilveki-runa-par-to.a64160/

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    basta > vitalisvita 26.08.2017. 09.20

    to Normunds

    Ir mentalitātes problēmas, pārmēru liela iecietība pret krieviem, komunistiem, čekas pakalpiņiem, zagļiem un pidarasiem un naiva uzticēšanās “saulnešiem”: šļeseriem, freibergām, zatļeriem, dombrovskiem un bordāniem ar čekas vizāžistu nogrimmētiem purniem.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Normunds > vitalisvita 25.08.2017. 23.33

    Varbūt, problēma ir arī mentalitātē?

    =======

    Beidz šo fašistisko, antilatvisko propagandu.

    +4
    -5
    Atbildēt

    0

    vvilums > vitalisvita 25.08.2017. 14.21

    Pilnīgi, plusiņš tev un Pavļutam

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    edge_indran > vitalisvita 26.08.2017. 00.31

    ———

    Rietumnieciskā un jevropeiskā propaganda “Par” drīzumā sāks uzņemt apgriezienus.

    Visi “šķēršļi” ir jānovāc demokrātiski, lai nebūtu jāsāk dermokrātiski rīkoties?

    “Politiķu vidū negūst atbalstu Muižnieka aicinājums nekavējoties ratificēt Stambulas konvenciju”

    Saeimā pārstāvēto partiju vadošo politiķu vidū Eiropas Padomes (EP) cilvēktiesību komisāra Nila Muižnieka aicinājums nekavējoties ratificēt Stambulas konvenciju pagaidām nav guvis atbalstu. Tiek norādīts uz nepieciešamību diskutēt par šo jautājumu, un pašlaik nav zināms, vai dokumenta pieņemšanai piekritīs deputātu vairākums.

    Zaļo un zemnieku savienības Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis aģentūrai LETA norādīja, ka iebilst pret šādu “bezmaz vai pavēlošu formu”, kādā izteikts aicinājums, – tas var tikai raisīt pretēju viedokli.

    http://www.la.lv/wp-content/uploads/2016/09/brigmanis-768×547.jpg

    http://www.la.lv/politiku-vidu-negust-atbalstu-muiznieka-aicinajums-nekavejoties-ratificet-stambulas-konvenciju/hidehead/

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    edge_indran > vitalisvita 25.08.2017. 17.56

    ———–dzeris49:”.. Varbūt, problēma ir arī mentalitātē?”

    ========================================================================================

    Atklāj čekas maisu saturu, tad arī par mentalitāti varēs katru gadu valstsvētkos 4.maijā daudz vairāk vadošie politikāņi parunāt.

    http://www.la.lv/wp-content/uploads/2014/01/dokumenti_kgb-664×460.jpg

    “Padomju Latvijā pat tāda kuriozitāte: no 138 Augstākās Padomes deputātiem, kas 1990. gada 4. maijā nobalsoja par Latvijas valstisko neatkarību, vismaz 36 bija VDK slepenie aģenti. Cik vēl bija nezināmo? Un nezināmi vēl šobaltdien!”

    https://tencinusarunas.wordpress.com/2010/03/31/greizo-pamatu-meistari-laimonis-purs/

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > vitalisvita 25.08.2017. 17.44

    100% taisnība.

    Vienīgā problēma – kāpēc, teiksim, Igaunijā un Lietuvā tās okupācijas sekas un to “sovoku” izjūt daudz mazāk?

    Varbūt, problēma ir arī mentalitātē?

    +7
    -4
    Atbildēt

    0

    Absints > vitalisvita 25.08.2017. 15.57

    Jā, tas sakrīt ar manām domām arī

    +6
    -3
    Atbildēt

    0

    klusais > vitalisvita 25.08.2017. 16.15

    Pavļuts smuki runāja arī EM amatā esot tikai ar darbiem tā ne pārāk.

    +10
    -4
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu