Mīlestība ir • IR.lv

Mīlestība ir

6
«Laikam tas bija zvaigznēs ierakstīts, ka mums bija vienam otru jāsatiek. Mēs esam iemīlējušies un laimīgi.»
Ieva Alberte

Vinetas (62) un Māra (56) Grīnbergu kāzu fotogrāfijas nesen aizkustināja sociālo tīklu lietotājus. Gada sākumā iepazinušies internetā, viņi uzreiz saprata, ka radīti viens otram. Šī laulība abiem ir ceturtā

Pie Grīnbergu kāzu bildēm portālos nav neviena skaudīga vai naidīga komentāra. Tikai apsveikumi par to, ka arī pāris pusmūžā spēj apprecēties un izrādīt jūtas. Kāzu dienā, 22. jūlijā, abi tik ļoti aizkustināja fotogrāfi Ullu Perkuni, ka viņa dažas bildes ievietoja savā Facebook profilā. «Pāris, kurš iedvesmo un liek noticēt. Tik ļoti mīļi, sirsnīgi, personiski, kopā. Jā, kāzās ir jābūt tā, lai asara nobirst arī fotogrāfam. Nav jau nekas daudz, ko teikt, emocijas, enerģija, jūtas tik ļoti laužas ārā no šī pāra,» rakstīja Ulla. Grīnbergu maigumu un mīlestību pamanīja arī feisbuka lietotāji un ar fotogrāfes ierakstu dalījās vairāk nekā simt reižu.

Vineta un Māris piekrita, ka varu paviesoties pie viņiem medusmēnesī. Jaunais pāris dzīvo Skrundā. Tā ir Māra dzimtā vieta. Vineta ir rīdziniece, un viņai pārcelšanās uz Skrundu ir notikums. Aicinādama iekšā abu mājā, viņa stāsta, ka mācās iekurināt krāsni un izaudzējusi pirmos tomātus. «Saulīt, atnesīsi karotīti, lūdzu?» Vineta saka vīram, un Māris atbild «jā». Viņš sievu sauc par Mīļuku. 

Viss sarkans

Tas bija gada sākumā, uzreiz pēc Jaungada, kad Māris piereģistrējās iepazīšanās portālā Otrapuse.lv. Viņš ir tālbraucējs šoferis un visu laiku ir ceļā. Kā otrdienā izbrauc uz Itāliju, tā atpakaļ tikai svētdien. Divās brīvajās dienās atrast sirdscilvēku nav vienkārši. Pāris gadus Māris bija viens, bet gribējās otru pusi, tāpēc nolēma profilā ierakstīt, ka vēlas dibināt ģimeni. Ievietoja bildi, kurā redzams uz prāmja, braucot uz Sicīliju un veroties tālumā. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu