Drosme un mīlestība • IR.lv

Drosme un mīlestība

2
Nellija Ločmele

Šie divi spēki vieno cilvēkus, kurus turpmākajās žurnāla lapās esam intervējuši par darbiem, kas izsauc apbrīnu un lepnumu.

Izlases vārtsargs Elvis Merzļikins atzīst, ka savos 23 gados jau drusku zaudējis locekļu elastību un bez iesildīšanās uz ledus vairs nekāpj, toties viņš ieguvis nosvērtību un mieru, kas ļauj uzvarēt pašam savu prātu un pēc tam arī pretinieku laukumā. Puiša dzīvesstāsts nav no saldajiem, savulaik mazais ogrēnietis enerģiju izlādējis visādās dullībās, taču viņa raksturā ir apbrīnojama mērķtiecība. «Lai gan man bija nabadzīga bērnība, mamma vienmēr ir teikusi, ka es varu visu. Es nekad nepadošos. Pat ja rezultāts ir 8:0, es nospēlēšu savu spēli līdz pēdējai minūtei. Katru dienu izeju uz ledus ar mīlestību,» viņš saka no sirds.

Janas Pūķes gaitām neseko tūkstoši līdzjutēju, taču viņas darbs prasa vēl lielāku dūšu un mīlestību. Jana ir sociālā darbiniece, šogad atzīta par labāko Latvijā, un mēs nolēmām pavadīt vienu dienu kopā ar viņu. Blusas ir mazākā nelaime, ko pieredzējām. Izlasiet šo stāstu, ja pēc šausminošu ziņu noskatīšanās jums mēdz izsprukt: «Kur skatās sociālie darbinieki!»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu