Izkārtošanās kaujai • IR.lv

Izkārtošanās kaujai

5
Aivars Ozoliņš

Līdz pašvaldību vēlēšanām trīs mēneši. Galvenā cīņa būs par Rīgu

Pagājušo sestdien sākās oficiālais priekšvēlēšanu aģitācijas periods pirms pašvaldību vēlēšanām, kuras notiks 3. jūnijā. Praksē tas nozīmē, ka KNAB uzskaitīs trīs mēnešos pirms vēlēšanām partiju reklāmai un aģitācijai tērēto, lai nepārsniedz likumā noteiktos griestus.

Valdības koalīcijas partijas šo notikumu atzīmēja, pirmdien parakstīdamas apņemšanos nesadarboties Rīgā ar Saskaņu un Gods kalpot Rīgai. Bet Rīgas domes valdošās koalīcijas aplaimotais pensionārs (izrādās, viens no GKR dibinātājiem) un laimīgā māmiņa (domes darbiniece) strupi pārstāja stāstīt laikam domē filmētos reklāmklipos, kā brauc ar sabiedrisko transportu uz dārza namiņu un saņem logopēda konsultācijas.

Saskaņas un arī Vienotības saraksta līdera Viļņa Ķirša pasteigšanās pareklamēties pirms vēlēšanu izdevumu uzskaitīšanas acīmredzot nozīmē, ka šīs partijas plāno iztērēt kampaņai maksimāli atļauto. Abām ir, par ko uztraukties.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu