Laura Šilinska, radījusi lietusmēteli riteņbraucējiem • IR.lv

Laura Šilinska, radījusi lietusmēteli riteņbraucējiem

4
Pūļa finansējuma vietnē Kickstarter nepieciešamo 35 000 eiro vietā  Laurai izdevās savākt 40 000.

Modes dizainere Laura Šilinska nesen pieteica savu zīmolu Senscommon un tā pirmo produktu – atturīga dizaina lietusmēteli īpaši riteņbraucējiem. Apģērbu ražošanai nepieciešamos līdzekļus viņai izdevās savākt pūļa finansēšanas platformā Kickstarter.

Apģērbu dizains Lauru ieinteresējis agri – nepabeidzot Rīgas Franču liceju, viņa pieteikusies vienīgajā tekstila tehnoloģiju vidusskolā Francijā, kam sekojušas modes dizaina studijas Parīzē. Savu nozīmīgāko pieredzi Laura guvusi Viktor&Rolf modesnamā Amsterdamā. «Strādāt ar drapēriju un izdomāt tīras un «gudras» apģērba konstrukcijas ir tieši tas, ko es satrenējos darīt tad un ko es noteikti darīšu visu mūžu,» viņa saka.

Par jaunizveidotā zīmola Senscommon vērtībām dizainere izvirzījusi atturību, praktiskumu un inovāciju: «Mans darbs ir meklēt common sense jeb veselo saprātu apģērba dizainam. Tas liekas visizaicinošākais – eksperimentēt, strādāt ar jaunām tehnoloģijām un ražotājiem industriālā līmenī, līdz sasniegts kas jauns un radīšanas vērts.»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu