Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

3

Nedēļas notikumi Latvijā

Zolitūdes traģēdijas tiesvedībā panākta vienošanās – par katru bojāgājušo ģimenes locekli cietušo pārstāvjiem tiks izmaksāta 100 tūkstošus eiro liela kompensācija. Vispirms vienošanās parakstītas ar ģimenēm, kuras pārstāv advokāts Aldis Gobzems, taču tā attiecas arī uz tām ģimenēm, kuras pārstāv citi juristi. Traģēdija notika 2013. gada 21. novembrī, kad, iebrūkot lielveikala Maxima jumtam, dzīvību zaudēja 54 cilvēki.

KNAB lūdzis prokuratūru sākt kriminālvajāšanu pret bijušo Valsts policijas Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes priekšnieku Gati Gudermani par 99 dokumentu viltošanu, bet pret kādu Valsts policijas amatpersonu – par piesavināšanos, dokumentu viltošanu un 25 383 eiro kukuļņemšanu. LTV raidījums Panorāma, atsaucoties uz neoficiālu informāciju, vēstīja, ka Gudermanis varētu būt saistīts ar sava bijušā padotā – ENAP vecākā inspektora Raivo Lugus – lietu, kurā pastāvot aizdomas par izspiešanu.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu