Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

7

 


ROMĀNS.
JUSI ADLERS-OLSENS. MARKO EFEKTS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Dāņu rakstnieka spriedzes romānā darbojas jau pazīstamā detektīva Karla Merka izmeklētāju grupa, kurai jāatklāj pusaugu zēna Marko pazušana. Viņu meklē ne tikai policija, bet arī paša ģimene un ietekmīgu uzņēmēju algoti slepkavas. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 16,99 €.

MĀKSLA. INTAS CELMIŅAS DARBU ALBUMS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Izdevumā apkopots vairāk nekā 200 gleznotājas darbu, kas tapuši no 70. gadiem līdz mūsdienām. Albuma ievadā personības un daiļrades vērtējums, ko rakstījusi mākslas zinātniece Laima Slava, bet noslēgumā – pašas Celmiņas esejas. Apgāda cena 20 €.

DIZAINS. STĪVENS HELLERS. GEILA ANDERSONE. GRAFISKĀ DIZAINA ROKASGRĀMATA. IZDEVNIECĪBA JĀŅA ROZES APGĀDS. Divu Amerikas profesionāļu veidotajā grāmatā ir kodolīgs, viegli uztverams teksts, kas iepazīstina ar kvalitatīva dizaina pamatelementiem. Tas ilustrēts ar dažādu radošu ideju un tehnisku risinājumu piemēriem no 50 šīs jomas pārstāvju darbiem. Apgāda cena 12,65 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu