Kāpēc viņi aiziet? • IR.lv

Kāpēc viņi aiziet?

7
Anglijas karogs ar Svētā Jura krustu un plakāti Balso par izstāšanos dienu pēc referenduma kādā privātmājā Anglijas ziemeļaustrumu pilsētā Redkarā. Šajā pilsētā ES pamešanu atbalstīja 66% vēlētāju.

Britu The Guardian aicināja atsaukties izstāšanās piekritējus un argumentēt savu viedokli


Par augstāku 
dzīves līmeni

Denijs Lenkasters (30), Bārnsli
Es gribu stabilu valsti, kurā tiek uzklausīti cilvēki no visām Apvie­notās Karalistes grāfistēm, un tām nevajag baroties no dienvidu dzīru paliekām. Kad manai meitai būs bērni, es negribu uztraukties, ka pārapdzīvotības dēļ viņiem nebūs vietas skolā, bet rinda pie ārsta būs ilgāka nekā bērna iznēsāšana.

Mums jājūtas drošiem savā darbā, nevis jābaidās – ja nestrādāsim septiņas dienas nedēļā, desmit stundas dienā, tad vietā itin viegli pieņems kādu ārzemnieku, bet pašus izmetīs bezdarbnieku kaudzē, kas rada slogu ekonomikai.

Mēs, mazie cilvēki, vai pat lielie puiši, kas it kā vada valsti, nespējam pilnā mērā kontrolēt notiekošo. Ja algu samazināšanās ir cena, kas jāmaksā par to, lai padarītu valsti un tās iedzīvotājus izglītotākus un veselākus, tad – lai tā būtu.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu