Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

5
Ļaunuma izsaukšana

 


oooo
Ļaunuma izsaukšana 2 / The  Conjuring 2. Šobrīd Holivudas veiksmīgākā šausmu žanra režisora Džeimsa Vana (Zāģis) 2013. gada filmas turpinājums ir laba baisene, kuras pamatā reāls 70. gadu Anglijas poltergeista skandāls. Sekojot Veras Farmigas un Patrika Vilsona spēlētajam izmeklētāju pārim, izdodas ienirt mošķu pasaulē, kurā biedēšana notiek pārdomāti, intensīvi un kinomīļiem par prieku – liekot lietā košus citātus. Kino no 10. jūnija.

oo Račets un Klanks / Rachet and Clank. Ne visas videospēles vajag pārvērst pilnmetrāžas kinodarbos. Pusotras stundas garā datoranimācija to vien dara, kā griežas uz riņķi, garlaicīgi «gremojot» pasaules glābšanas varoņstāstu un ampelējoties ar titulvaroņiem: divkājainu kaķveida peli un robotu. Negribu ticēt aizbildinājumiem, ka «multene» domāta ļoti maziem bērniem, – arī šī publika spēj novērtēt saturu! Kino no 10. jūnija.

Krāpšanas ilūzija 2 / Now You See Me 2. Gaidīts spraigās, inteliģentās un jauneklīgi izklaidējošās krimināldrāmas turpinājums. Lai arī francūzis Luijs Leterjē režisora krēslā ir nomainīts, karaliskais aktieru ansamblis ir saglabājies teju bez izmaiņām. Līdzās Morganam Frīmenam, Vudijam Harelsonam, Džesijam Eizenbergam spēlē arī Daniels Redklifs – šoreiz dramatiski interesantākā veidolā par Hariju Poteru. Neesmu redzējusi. Kino no 10. jūnija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu