Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

3

Nedēļas notikumi Latvijā

Pēc veikala Prisma Deglava apsekošanas Būvniecības valsts kontroles birojs aizliedzis ēkas ekspluatāciju līdz bīstamības novēršanai. Inspektori, pārbaudot publiski izskanējušo informāciju par iespējamu bīstamību tirdzniecības centrā Andreja Saharova ielā 30, konstatēja saliekamo dzelzsbetona pārseguma paneļu novirzi no atbalsta sijas un izdrupumus paneļu apdarē. Drošības nolūkos veiks tehniskās pārbaudes visās ēkās, kurās atrodas Prisma

Partija Vienotība ārkārtas kongresā ievēlēja jaunu vadītāju – bijušo eirokomisāru Andri Piebalgu. Par Piebalgu nobalsoja vairāk nekā 230 kongresa delegātu no 427 reģistrētajiem. Par viņa vietnieku valde, kurā vairs nav neviena no t. s. partijas opozīcijas, apstiprināja Saeimas deputātu Edvardu Smiltēnu, bet partijas ģenerālsekretārs paliks Artis Kampars.

Anglijas Augstākā tiesa atzinusi Vladimira Antonova vainu zaudējumu nodarīšanā Latvijas krājbankai, kas radušies bankas darījumu dēļ. Bankai nodarīto zaudējumu lielums ir 60 499 567 eiro un 30 762 458 ASV dolāru (27 096 311 eiro). Antonovs bija faktiskais vairākuma akcionārs un bijušais bankas padomes loceklis.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu