Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

4

Nedēļas notikumi Latvijā

Valdība atbalstīja Stambulas konvencijas ratificēšanu un parakstīšanu. Parakstot konvenciju, tai tiks pievienota deklarācija, kurā Latvija paziņos, ka piemēros konvenciju atbilstoši Satversmē noteiktajiem principiem un noteikumiem. Valdība pilnvaroja labklājības ministru Jāni Reiru (V) parakstīt konvenciju.

Latvija atbalsta brīvprātīgu bēgļu uzņemšanu, uzsver Iekšlietu ministrija, konkrēti neatbildot, kāda būs Latvijas nacionālā pozīcija par Eiropas Komisijas priekšlikumu, kas paredz ES dalībvalstīm piemērot 250 000 eiro naudassodu par katru patvēruma meklētāju, ko tās atteiktos uzņemt. 

No 1. augusta stāsies spēkā jaunie elektroenerģijas tarifi, kas paredz, ka mājsaimniecībām rēķins pieaugs par fiksēto mēneša abonentmaksu 1,5 eiro par pieslēguma nodrošināšanu neatkarīgi no elektroenerģijas patēriņa apjoma. Tiek apgalvots, ka daļai patērētāju elektrības rēķini arī samazināsies. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu