Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

7

 

oooo Mācība / Urok. Smeldzīga sociālā drāma jauno bulgāru režisoru Kristīnas Grozevas un Petara Valčanova izpildījumā. Stāsts par kādu skolotāju – negodīgu un traģisku situāciju upuri – uzņem apgriezienus, mērķtiecīgi «audzējot» spriedzi. Galvenās varones graujošās finanšu grūtības rada klaustrofobiskas bezcerības atmosfēru un mudina uz spēcīgu līdzpārdzīvojumu. Kinoteātrī Kino Bize no 15. aprīļa.

oooo Sabrukums / Demolition. Filmas Dalasas pircēju klubs režisora, kvebekieša Žana Marka Valē jaunākais kinodarbs ir smalkjūtīgs, mierinošs vēstījums par zaudējumu un (ne)spēju ar to samierināties. Lai gan filmas dinamika brīžiem pieklibo, aktieris Džeiks Džilenhols apjukuša atraitņa lomā filmai piešķir gan emocionalitāti, gan humoru un nesamākslotu dzīvīgumu. Kino no 15. aprīļa.

oo Mednieks un ledus karaliene / The Huntsman: Winter’s War. Fantāzijas filma krāšņā veidolā – ar ievērības cienīgiem specefektiem un grezniem kostīmiem. Lai arī iecerēta kā 2012. gada filmas Sniegbaltīte un mednieks turpinājums, abus darbus vieno tikai  galveno lomu atveidotāji: Kriss Hemsvorts un Šarlīze Terona (šoreiz bez Kristenas Stjuartes). Stāsta ziņā filma ir «liesa» – daudz spraiga sižeta ainu ar minimālu saturisko pamatojumu. Kino no 15. aprīļa.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu