Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

7

 


MĀKSLA.
DŽORELLA ENDRŪSA, NIKS HIGINSS. TAS IR REMBRANTS. IZDEVNIECĪBA JĀŅA ROZES APGĀDS. Bagātīgi ilustrētā grāmata saistoši un dinamiski iepazīstina ar dižā mākslinieka biogrāfiju, ļauj vairāk uzzināt par viņa ievērojamākajiem darbiem un tajos ietvertajām nozīmēm. Apgāda cena 7,49 €.

ROMĀNS. PAULA HOKINSA. MEITENE VILCIENĀ. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Garlaikotas sievietes ikdienas piezīmes ātri pāraug mazpilsētas trillerī ar prāvu skaitu darbojošos personu, mirušajiem, viltus mājieniem un negaidītu atrisinājumu. Rudenī ASV gaidāma filmas pirmizrāde. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 13,99 €.

DZEJA. GENADIJS AIHĪ. PAKLANĪŠANĀS DZIESMAI. IZDEVNIECĪBA PĒTERGAILIS. Simt čuvašu dzejnieka īsdzejoļu, kas lakoniski un koncentrēti atspoguļo Pievolgas tautu – čuvašu, mariešu, tatāru un udmurtu – tradīcijas un kultūras atmiņu. No krievu valodas atdzejojis Knuts Skujenieks. Apgāda cena 6,75 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu