Deklarācijas FAQ • IR.lv

Deklarācijas FAQ

5
Pauls Raudseps

Bieži vien svarīgāk par to, ko politiķi saka, ir tas, ko viņi nesaka

Sekojot premjerministra amata kandidāta Māra Kučinska aicinājumam atklāti spriest par svarīgiem jautājumiem, mēs, trīs valdības koalīciju veidojošās politiskās organizācijas, esam vienojušās uzrakstīt ne tikai valdības deklarāciju, bet, sekojot mūslaiku «trendiem», tai pievienot arī FAQ jeb bieži uzdoto jautājumu (frequently asked questions) sadaļu. Ja kādam kaut kas nav skaidrs.

Ko mēs noteikti izdarīsim? Pats par sevi saprotams, apgūsim struktūrfondus. 2,4 miljardi līdz nākamajām vēlēšanām ir jādabū, lai lūst vai plīst.

Ko mēs mēģināsim izdarīt? Roberts Ķīlis avarēja. No Mārītes Seiles atšķēlās pēc drauga draugs. Varbūt ar trešo reizi izdosies uzjāt kalnā un pamodināt zārkā gulošo izglītības reformu? Jau pirms nominēšanas Kučinskis šo minēja kā savu galveno prioritāti, pat tikās ar Šadurski, lai pārliecinātos par viņa apņēmību. Ja mēs dzīvotu pasakā, tad šoreiz noteikti izdotos.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu