Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

4

 


VĒSTURE.
JĀNIS KRĒSLIŅŠ – LATVIEŠU TRADICIONĀLO VĒRTĪBU IZZINĀTĀJS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Apkopots Nacionālā Vēstures muzejā esošais Jāņa Krēsliņa (1865-?) mantojums – akvareļi un eļļas gleznojumi, kas attēlo latviešu zemnieku dzīvi, fotogrāfijās – lauku iedzīvotāji ikdienas un svētku apģērbā. Apgāda cena 25 €.

STĀSTI. INGA ŽOLUDE. STĀSTI. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Septiņu garstāstu krājums ir rakstnieces Ingas Žoludes piektā prozas grāmata. Rakstniece par grāmatu: «Vēlējos uzrakstīt par stāstiem, ko mēs nesam sevī un par kuriem neviens, iespējams, nenojauš.» Apgāda cena 7 €.

PAVĀRGRĀMATA. SIGNE MEIRĀNE. LAIKS GATAVOT. IZDEVĒJS ČETRAS SEZONAS. Žurnāla Četras Sezonas veidotājas Signes Meirānes jaunā pavārgrāmata ir bagāta ar receptēm un izzinošajiem pieredzes stāstiem, skaistām fotogrāfijām un divu profesionālu vīnziņu viedokļiem. Grāmatas cena Jāņa Rozes grāmatnīcā 21,80 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu