Decembra horoskops • IR.lv

Decembra horoskops

3
Jānis Skutelis

Negribu jūs satraukt, bet…

Negribu jūs satraukt, bet (nojaušu, ka visā cilvēces vēsturē, sākot teikumu ar šiem vārdiem, ir pateiktas daudzas satraucošas lietas) gads nupat būs cauri. Vai satraukumam ir pamats? Satraukuma pamatotība allaž ir tikpat pamatota, cik nav, tāpēc elpojiet dziļi un ļaujiet man ar pašsacerēta horoskopa palīdzību izvest jūs cauri tam, kas mūs gaida, gadam kulminējot. Jo: «Lai arī nākotnes notikumu apzināšanās palielina satraukuma iespējamību par 100%, apzinātā pieņemšana to var samazināt maksimums par tiem pašiem 100%.» (Esmu pamanījis, ka, teikumu ieliekot pēdiņās, teikuma «svars» būtiski pieaug, pat ja tas nav reāls citāts.) 

Auns – lai cik stūrgalvīgi jūs būtu, atgādinu, ka pasaule ir apaļa un laikus neuzliktās ziemas riepas var jūs ieripināt visnotaļ tuvā kontaktaktā ar kādu citu priekšmetu, ar ko citos apstākļos jūs kontaktēties nevēlētos. 

Vērša kungi un kundzes – smagā dāvanu pirkšanas nasta, kas neizbēgami gulsies uz cilvēces pleciem, nav jāizvelk jums vieniem pašiem. Liktenis pret jums būs labvēlīgs, jo tas jau tāds ir sācis būt un kāpēc lai pēkšņi mainītos. Kur tad labvēlība? Karogā. Pat karogam pa vidu ir ievilkta balta svītra, lai visādi citādi sarkanais laukums jūs lieki netracina. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu