Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

5

 


ROMĀNS
. JURIS ZVIRGZDIŅŠ. DANCIS UZ VIRVES. IZDEVNIECĪBA PĒTERGAILIS. Romāns aptver laiku no 1939.gada 23.augusta līdz 1944.gada 10.oktobrim, kad ātrumu uzņem Otrais pasaules karš. Romāna varoņiem izdodas izķepuroties, jo viņiem piemīt ne tikai virves dejotāju drosme un līdzsvara izjūta, bet arī kaķa prasme krist uz četrām kājām. Apgāda cena 7,95 €.

KINO. DITA RIETUMA, NORMUNDS NAUMANIS. 500 VISU LAIKU FILMU FILMAS. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Grāmatā apkopotas pazīstamo kinokritiķu esejas par filmām, kas veidojušas kino vēsturi kopš tā dzimšanas līdz pat mūsdienām, kā arī esejas par katras desmitgades būtiskākajiem procesiem 120 kino pastāvēšanas gados. Apgāda cena 23,17 €.

AUTO. BENS KOLINSS. MĀKSLA BRAUKT. IZDEVNIECĪBA JĀŅA ROZES APGĀDS. Gudrībās un eksperta prasmēs, kas noslīpētas vairāk nekā 20 gadus ilgajā karjerā, dalās bijušais raidījuma Top Gear varonis Stigs, viens no labākajiem autobraucējiem pasaulē. Grāmata māca, kā braukt labāk, nevis ātrāk. Apgāda cena 24,45 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu