Zvaigznājs vismaz reizi gadā • IR.lv

Zvaigznājs vismaz reizi gadā

6
«Ir izveidota komanda, kas spēj iedzīvināt māju, radīt māksliniekiem labvēlīgu vidi. Mans pluss ir tas, ka es nebaidos no spēcīgiem cilvēkiem blakus. Nepulcinu ap sevi draugus, nemeklēju tikai līdzīgi domājošos. Ir cilvēki, ar kuriem temperamenta vai uzskatu dēļ mēs draugi nebūtu, bet profesionālajā laukā viņi strādā labi.»

Jaunās Liepājas koncertzāles Lielais dzintars direktore Baiba Bože (29) nebaidās no augstas latiņas, gudriem kolēģiem un atgriešanās bērnības pilsētā

Ar vērienīgu koncertu un izrāžu sēriju Liepājā sākusies koncertzāles Lielais dzintars atklāšana. Lielajam dzintaram ambīciju netrūkst, tāpat kā direktorei Baibai Božei, kas šo amatu pirms gada pārņēma no Inta Dāldera, kad viņš tika ievēlēts Saeimā.

Saruna ar Baibu notiek neilgi pēc astoņiem vakarā. Ātrāk nesanāk, jo ir sācies Lielā dzintara atklāšanas maratons divarpus mēnešu garumā, un darbdienas stundas netiek skaitītas. Lai pilsēta un pasaule iepazītu jaunās koncertzāles iespējas, atklāšanas koncerti un izrādes sākušies 17.oktobrī un tikai 31.decembrī beigsies. 

Vērienīgo programmu sastādījis Ints Dālderis kopā ar diriģentu Atvaru Lakstīgalu, un kurzemnieku lepošanās ar saviem sasniegumiem un dārgumiem dabiski pāraug Eiropas un pasaules dimensijā. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu