Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

6
Vīrs no U.N.C.L.E.
Kristīne Simsone

 


ooooo
 Zemes sāls / Salt of the Earth. Vima Vendersa spēcīgākie pēdējā laika darbi ir bijuši dokumentālā kino žanrā – to apstiprina arī šis veltījums fotogrāfijas meistaram Sebastiano Salgadu. Stāsts gan par izteiksmīgu fotogrāfiju tapšanu, gan par 20.gadsimta skaļākajiem notikumiem ir pilns cilvēkmīlestības, optimisma un emocionālā vēriena. Jāredz! Kinoteātrī Splendid Palace no 21.augusta.

oooo Viktorija / Victoria.Filma uzņemta vienā «šāvienā», bez montāžas iejaukšanās, plūdeni sekojot titulvarones stāstam vienas nakts laikā. Stāsts no nevainīgas ballīšfilmas ar satricinošu līdzpārdzīvojumu pārtop trillerī. Splendid Palace no 20.augusta.

oooc Karstās asinis / La tête haute. Franču aktrises un režisores Emanuelas Berko filma, lai arī liek līdzpārdzīvot galvenā varoņa – «problēmbērna» – smagajam pieaugšanas stāstam, ar svaigumu tomēr nepārsteidz un, visticamāk, pazudīs sociālā reālisma darbu pārpilnībā. Taču, ja cienāt jēdzīgu franču sociālo kino, nav iemesla filmu laist garām. Splendid Palace no 20.augusta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu