Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

5

 


ROMĀNS.
KATRĪNA PANKOLA. MUCHACHAS. VĒJŠ VĒL UZBURS PAVASARI. IZDEVNIECĪBA KONTINENTS. Ikvienam grāmatas varonim ir nepieciešama drosme, lai dzīves krustcelēs pieņemtu pareizo lēmumu. Esamības sāpes izturēt palīdz cerība, ka pēc tumsas nāks gaisma, pēc asarām – prieks, pēc vientulības – mīlestība. Ticība tam, ka vējš vēl uzburs pavasari. Apgāda cena 10,64 €.

PSIHOLOĢIJA. ARKĀDIJS PANCS. SARUNAS PAR LAIMI. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Grāmata ir kā saruna – dzīva, raita, atraktīva. Tā balstīta uz pieredzi un novērojumiem, kas gūti Latvijā, apkopojot un izceļot tās raksturīgākās problēmas, kas Latvijas iedzīvotājiem liedz iespēju būt laimīgiem un dzīvot pilnvērtīgi. Apgāda cena 8,07 €.

ARHITEKTŪRA. LATVIJAS NACIONĀLĀ BIBLIOTĒKA. ARHITEKTS GUNĀRS BIRKERTS. IZDEVĒJS LNB ATBALSTA BIEDRĪBA. Vizuālais un vēstures faktu materiāls, kas aptver 96 gadus un stāsta par LNB, kas sākas ar bibliotēkas dibināšanu 1919.gadā un atspoguļo Gaismaspils tapšanu no idejas līdz apdzīvotai ēkai. Izdevumu veidojis arhitekts Jānis Dripe un fotogrāfs Indriķis Stūrmanis. Grāmatu var iegādāties LNB Atbalsta biedrībā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu