Sēj tagad! • IR.lv

Sēj tagad!

4
Nellija Ločmele

 

Cilvēkiem, kuri cieš no zema asinsspiediena, ērti pieejams lēts un iedarbīgs pretlīdzeklis. Tās ir ziņas.

Lūk, ar Krievijas mīnmetējiem apšauda mājas, skolas un bērnudārzus Mariupolē. Tepat Latvijā policija savāc un iespundē TV operatoru, kas dara savu darbu – pie Krievijas vēstniecības filmē protestu pret Putina karu Ukrainā. Valsts prezidents par bezgaumīgi izstieptu seriālu pārvērtis atbildi uz tā paša Putina ielūgumu atbraukt nosvinēt 9.maiju Maskavā. Tikmēr Rīgā daudzi pārvērtē, kur un kā braukt pa pilsētu, jo sabiedriskā transporta cenas no svētdienas dubultosies. Vārdu sakot, dzīve bango un asinis ziņām līdzi.

Taču man ir laba vēsts arī cilvēkiem ar paaugstinātu asinsspiedienu. Šis ir viens no nedaudzajiem īpašajiem gadiem Latvijā, kad pamats gaidīt arī sabiedrību un valsti dziedējošas ziņas ar ilglaicīgu efektu. Gads, kad politikas kalendārs saka – sēj! Vēlēšanas pagājušas, populisma narkoze pavējojusi, un līdz nākamajai devai vēl ir laiks, ko veltīt darbiem.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu