Ļaujiet sākt! • IR.lv

Ļaujiet sākt!

5
«Pirms izdarīt apgalvojumus, Kaimiņš tāds vai šāds, atļaujiet viņam pastrādāt no sākuma un pēc tam tikai izteikt salīdzinājumus ar kādiem citiem homo sapiens.»
Zane Mače

Vēlētāji neielaiž Saeimā Solvitu Āboltiņu, bet par plusu rekordistu kļūst aktieris un videobloga Suņu būda autors Artuss. Ko viņš darīs?

Pēc vēlēšanām Ir vēlējās iztaujāt divus kandidātus, kam balsotāji visvairāk uzticējušies un ko vissāpīgāk sodījuši. Arturs Kaimiņš jeb Artuss no Reģionu apvienības plusu ziņā izvirzījies līderos, pārspējot pat Valda Dombrovska rekordu – premjeram iepriekšējās vēlēšanās plusu pievilka 71,7% Vienotības vēlētāju Vidzemē, bet Kaimiņu tagad atbalstījuši 71,9% Reģionu apvienības vēlētāju Rīgā. Savukārt Solvita Āboltiņa ir visniknāk svītrotā kandidāte, kuru nav atbalstījuši 27% Vienotības vēlētāju Kurzemē, un Saeimas spīkere jaunajā parlamentā nav iekļuvusi. Āboltiņa ir komandējumā Itālijā un nevarēja atbildēt, bet Kaimiņu izdevās sazvanīt.

Kad mēģinājām jūs pirmdien dabūt rokā, partijas priekšsēdētājs Bondars teica, ka kampaņa Kaimiņu ir nogurdinājusi un viņš paņēmis atpūtas pauzi.
Bija ļoti saspringtas pēdējās divas nedēļas, vajadzēja neredzēt cilvēkus kādu laiku.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu