Rotaļlaukumu maģija • IR.lv

Rotaļlaukumu maģija

6
Uzņēmuma Jūrmalas Mežaparki valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Čuda (pa labi) un pārdošanas direktors Mārtiņš Čuda.

Purvains, krūmiem aizaudzis narkomānu perēklis pārvērsts bērnu rotaļu laukumā – tāds ir Zīmuļu parks Kauguros, Jūrmalas Mežaparku pēdējā laika lielākais projekts

Visas mūsu sarunas laikā uzņēmuma Jūrmalas Mežaparki valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Čuda un pārdošanas direktors Mārtiņš Čuda apzināti izvairās lietot vārdus «lielākie» vai «vienīgie». Lai gan Slokā bāzētais uzņēmums patiesībā tiešām ir lielākais bērnu rotaļlaukumu ierīkotājs un to aprīkojuma ražotājs Latvijā, turklāt vienīgais, kurš valstī var lepoties ar TÜV sertifikātu šajā nozarē. Tas nozīmē, ka Jūrmalas Mežaparku ražotā produkcija atbilst drošības un kvalitātes starptautiskajam standartam, ko apliecina speciāls audits un testēšana.

Dibināts 2000.gadā, Jūrmalas Mežaparki ir ģimenes uzņēmums, kas pieder Aleksandram un viņa dēliem Andrim un Mārtiņam. Sezonas laikā tajā strādā 30 darbinieku, ieskaitot pašus īpašniekus.

Jau šovasar viņi plāno bērniem domāto aprīkojumu papildināt ar āra trenažieriem pusaudžiem un pieaugušajiem. Bet nedaudz tālākā nākotnē vietējo pasūtījumu līdzsvarot ar eksportu. Lai gan jau tagad viņu veikumu var redzēt Lietuvā, Zviedrijā, Norvēģijā, Čehijā, Austrijā, Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku un citur pasaulē.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu