Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

4
Voltera Mitija slepenā dzīve
Kristīne Simsone

 


ooo Voltera Mitija slepenā dzīve / The Secret Life of Walter Mitty

Aktiers un komiķis Bens Stillers uz lielā ekrāna ir nepiespiesti iedzīvinājis amerikāņu autora Džeimsa Terbera (James Thurber) 1939.gada īso stāstu par sapņotāju Volteru Mitiju. Oponējot ASV kritiķiem, kas filmu ir nopēluši, aktiera režisēto piedzīvojumu drāmu var droši dēvēt par labdabīgu un patīkami košu ceļojumu fantāzijas pasaulē. Pozitīvs, vienkāršs un stulbību nepiesārņots izklaides kino. Kino no 25.decembra.

oooo Pārrautais aplis / The Broken Circle Breakdown

Beļģu režisora Fēliksa fon Grēningema smeldzīgā lente ir saņēmusi gan Eiropas Parlamenta piešķirto LUX balvu, gan Berlināles skatītāju simpātiju laurus. Šī muzikālā drāma par traģisku zaudējumu ģimenē ir saviļņojoša un ļoti cilvēciska attiecību izplēnēšanas anatomija, kas ir iekļuvusi ASV Kinoakadēmijas nosaukto deviņu iespējamo Oskaru par labāko ārzemju filmu nominantu sarakstā. Splendid Palace no 20.decembra.

Šerloka Holmsa kino

«Šerloka Holmsa dzimšanas dienas» laikā KSunī būs skatāma filmu izlase, kas apkopo kinodarbus par sera Artura Konana Doila radīto slaveno detektīvu. Būs skatāmas kinolentes, sākot no Bastera Kītona 1924.gada komēdijas Šerloks jaunākais un beidzot ar Igora Masļeņikova 1986.gadā veidoto leģendārās sēriju filmas noslēgumu Šerloka Holmsa un doktora Vatsona piedzīvojumi: XX gadsimta sākums. Kinoteātrī KSuns no 4. līdz 9.janvārim. Ieeja brīva.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu