Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

2
Dižais meistars
Kristīne Simsone

 

ooo Dižais meistars / The Grandmaster. Lai gan cienu Vona Karvaja režisora talantu un viņa smeldzīgi poētisko rokrakstu, filmdara rotaļas ar cīņas mākslu manī sajūsmu neraisa. Dižais meistars prasmīgi apvieno kunfu ar izsmalcinātu vizuālo pasauli, estetizējot cīniņus neskaitāmos palēninājumos, taču divas stundas garā filma šķiet pārlieku izstiepta, un sižets attīstās pārāk daudzos virzienos. Stāstā, kas balstīts uz Brūsa Lī cīņas skolotāja biogrāfiju, ir gan melodramatiski, gan atriebības un pienākuma motīvi. Skaisti, atmosfēriski, bet nebeidzami. Kino no 13.septembra.

Vudija Allena filmu izlase. Ja gribas baudīt Vudija Allena daiļradi, bet ar viņa jaunāko kinodarbu Jasmīnas stāsts ir par maz, kinoteātrī Splendid Palace no 13.septembra ir skatāma Allena filmu programma: pēdējā piecgadē tapušās režisora komēdijas, sākot ar romantisko Vikiju Kristīnu Barselonu un beidzot ar aizvadītajā gadā tapušo veltījumu Mūžīgajai pilsētai – Romai ar mīlestību. Kinoteātra Splendid Palace Jaunajā zālē plkst.19 no 13.septembra. Splendidpalace.lv

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu