Evija Vilistere, «iesprūda» šovā Gruzijā • IR.lv

Evija Vilistere, «iesprūda» šovā Gruzijā

7
Realitātes šovā Top Gogo jeb Top meitene rīdziniece Evija Vilistere iejutās gruzīnu medību dievietes Dalī tēlā. Pāris nedēļu vietā Evija Gruzijā sabija astoņus mēnešus.

 

Neilgi pirms Ziemassvētkiem Evija kāpa lidmašīnā ar Laimas un Pūres šokolādēm somā, domādama: izbaudīs ziemas brīvlaiku Gruzijā un pieķers klāt pāris nedēļu realitātes šovā. Atgriezās pēc astoņiem mēnešiem – šāgada augustā. Piedalīties televīzijas raidījumā ieteica paziņas. Tobrīd sesija biologos bija nokārtota un gada nogale brīva. «Gribēju iesaistīties kādā avantūrā, piedzīvojumā,» Evija stāsta, ka četrus gadus studējusi medicīnu, tad bioloģiju un nevar droši teikt, ka arī tas ir viņas aicinājums.

Modeļu šovā Top Gogo sacentās 20 meitenes no Gruzijas, Krievijas, Kazahstānas, Ukrainas. Galvenā balva – līgums ar modeļu aģentūru Milānā. Ik nedēļu meitenes piedalījās modes skatēs un fotosesijās, tērpjoties vietējo dizaineru drēbēs un reklamējot, piemēram, koferus, fotoaparātus. Trīsreiz nedēļā devās uz sporta zāli, reizēm – uz restorānu. «Tievēšanas jautājums bija atkarīgs no pašiedvesmas, jo baroja ar gruzīnu ēdieniem – hinkaliem, hačapuri.» 

Dalībnieces dzīvoja slēgtā kopmītņu tipa mājā, vairākas vienā istabā, taču par realitātes šovu saukt to īsti nevar, jo filmēšana notika tikai pāris reižu nedēļā. «Operatori cits citu reizēm mēģināja pārkliegt. Gruzīni ir karstasinīgi, ātri aizsvilstas.» Savukārt šova dalībnieces – gruzīnietes, kuras sākotnēji šķita draudzīgas, vēlāk izrādījās viltīgas. «Bet es neizgāju uz konfliktiem.»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu