Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

7
Atpūtnieki
Kristīne Simsone

 

oooo Atpūtnieki / Sightseers. Jestra britu melnā komēdija, kas apvieno gan ceļa filmu un melodrāmu, gan maķenīt asiņainu šausmeni. Kāda pāra izbrauciens pa krāšņajām Lielbritānijas ārēm vai plīst no ironijas, vēstot, ka ir nepieciešams gaužām maz, lai rimtā, rakstainā svīterī tērptā būtnē atmodinātu psihopātisku sērijveida slepkavu. Kino, kura baudīšanai nepieciešama laba humora izjūta un brīžam arī stiprs kuņģis. Kinoteātrī Kino Bize no 7.jūnija.

ooo Praktikanti / The Internship. Darba tirgus «apsolītā zeme» un pasaules uzlabotāji – šīs ir Praktikantu jeb Google 58 miljonus vērtās reklāmas galvenās vadlīnijas. Ja atskaita garumu (divas stundas Holivudas komēdijai tomēr nevajadzīgi daudz) un mēreno humoru, šī skatāmviela nebūt nav ļaunākais, ko izklaides žanrs ir pieredzējis – tā ir labestīga alegorija par vecākās paaudzes attiecībām ar jaunajiem un fiksajiem, kas ir pilnībā atradinājušies no cilvēciskās komunikācijas. Lai gan atšķirībā no Nelūgtajiem viesiem (Wedding Crashers) aktieru duetam Ouvenam Vilsonam un Vinsam Vonam Praktikantos ir krietni mazāk iespēju izpausties, viņi vēl aizvien «tur buru». Viegla un rupjību nepārsātināta izklaide. Kino no 14.jūnija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu