Augšā vai apakšā? • IR.lv

Augšā vai apakšā?

5
Jaunais TV raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš ir dabisks, brīvs, sirsnīgs un nebaidās kļūdīties. Pasākumu vadīšanu viņš uzskata par grūtāku uzdevumu nekā basketbola spēli. Renārs uz laukuma bija 16 gadus.
Ieva Alberte

Trīs gadu laikā Renārs Zeltiņš (29) no basketbolista pārvērties par LTV raidījuma Lai top! tiešraides vadītāju. Un viņam sanāk

Viņa personība burtiski šļakstās uz āru. Viņam ir lieliska reakcija. Raidījumam tas piešķir dinamiku, spontanitāti. Spēj radīt skatītājos atbalstošu noskaņojumu. Tā par LTV1 raidījuma Lai top! vadītāju Renāru Zeltiņu saka mediju eksperte Anda Rožukalne. Lai gan varētu domāt, ka tas Zeltiņam dabas dots, aiz viegluma slēpjoties milzīgs darbs. «Dažu mēnešu laikā viņš stipri audzis. Mācījies un strādājis,» vērtē Rožukalne, salīdzinot viņa darbu pērn LTV1 raidījumā Sekotāji

Zeltiņš ir jauna TV seja, tāpēc gribas zināt, kas viņš tāds un kā tik tālu ticis.

Pietrūka tēva

Uz interviju Renārs atbrauc ar antīko velosipēdu Gazele. Nodriskātos džinsu šortos un basketbola komandas Chicago Bulls kreklā. Izskatās samulsis. Līdz šim neesot nopietni intervēts. Tieši tāpēc esmu aicinājusi paņemt līdzi bildes, kas pastāstītu, no kurienes viņš nāk, kas ir viņa tuvie. Renārs izplēsis no albuma pāris lapas, jo nav varējis pielīmētās bildes noskrubināt. Pirmos rāda fotouzņēmumus, kur redzams «ar savu mammuku Ivetu un vecmammu Jadvigu». Vīriešus bildēs nemana. Vecmammas otrais vīrs bijis saistīts ar televīziju – Edvīns Freidenfelds vadīja raidījumu Krustpunkti.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu