Kāpēc Goliāti uzticas Dāvidam • IR.lv

Kāpēc Goliāti uzticas Dāvidam

5
Karme Filtrs īpašnieks Andrejs Belogorskis: vieni no pirmajiem rūpnieciskajiem klientiem bijuši pārtikas ražotāji, kuru produktu kvalitāte atkarīga no ūdens — alus darītavas, minerālūdens un sulu ražotāji.

Netīru ūdeni padarīt tīru – šī Karme Filtrs prasme ir pieprasīta gan Latvijā, gan ārzemēs, jo uzņēmums sadarbojas ar pasaulē spēcīgām tehnoloģiju kompānijām

Mēs neko neražojam, taču mūsu potenciālie klienti ir visi, kam nepieciešams ūdens, saka uzņēmuma Karme Filtrs īpašnieks Andrejs Belogorskis. «Mēs radām inženiertehniskos risinājumus. Sākot ar privātmājām un beidzot ar metalurģiskajiem kombinātiem.» Uz Andreja vizītkartes rakstīts «Dipl. Ing.», un tieši inženieri veido 48 darbinieku lielā kolektīva pamatkodolu, tāpēc nebrīnos, kad viņš saka – būtībā jūtos kā inženieris, nevis biznesmenis.

«Ne mūsu partnerus Rietumos, ne klientus Austrumos neinteresē, kāds es esmu vai neesmu superprezidents. Viņus interesē mana kvalifikācija un konkrēti tehnoloģiski risinājumi,» uzsver Belogorskis. Partneru un klientu saraksts ir tiešām iespaidīgs.

«Mēs strādājam tikai ar pasaules globālo kompāniju pirmo piecnieku, kas ilgstoši specializējušies ūdens apgādes un attīrīšanas tehnoloģiju izstrādē. To vidū ir tādas, kuru gada apgrozījums sasniedz 25 miljardus.» Savukārt starp klientiem Latvijā ir Aldaris, Gutta, Cido grupa, Liepājas metalurgs. Bet Krievijā, kas pašlaik ir galvenais uzņēmuma noieta tirgus, piemēram, Toyota ražotne Sanktpēterburgā, divi Irkutskas TEC un Novgorodas metalurģijas kombināts.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu