Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

5

Nedēļas notikumi Latvijā

Koalīcija pirmdien vienojās satiksmes ministra amatam virzīt pašreizējo Satiksmes ministrijas valsts sekretāru Anriju Matīsu. Līdzšinējais ministrs Aivis Ronis janvārī nolēma aiziet no darba un amatā strādās līdz 1.martam. Atstāt amatu plāno arī ministrijas parlamentārais sekretārs Klāvs Olšteins.

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome atklājusi kandidātus uz Latvijas televīzijas valdi. Uz LTV valdes priekšsēdētāja amatu kandidē Ivars Belte, Ginta Krivma un Rolands Tjarve. Uz LTV valdes locekļa amatu programmu attīstības jautājumos – Patriks Grīva, Sergejs Ņesterovs un Jana Semjonova. Bet uz valdes locekļa amatu finanšu un tehnoloģiju jautājumos – Uģis Mālmanis un Māris Skujiņš.

Otrdien stājusies spēkā iepriekš Saeimas ratificētā Pārskatītā Eiropas Sociālā harta, kurā parlaments atbalstīja pantu par tiesībām uz darbu, bet neiekļāva pantu par minimālo algu. Latvijai kļūst saistoši hartas panti arī par tiesībām uz taisnīgiem darba apstākļiem, strādājošo sieviešu grūtniecības stāvoklī tiesībām uz aizsardzību, invalīdu un garīgi atpalikušo personu tiesībām un citi.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu