Palīgs kā Eminemam • IR.lv

Palīgs kā Eminemam

1
IrPalīgi — rakstniece Dace Rukšāne, ēdienu blogere Krista Baumane, Ir komentētājs Pauls Raudseps.

 

Runā, ka bez Doktora Drē nebūtu Eminema, – ekonomista Andra Strazda teiktais sasmīdina visus klases telpā sēdošos. Strazds nav dīdžejs, bet ar slavenā repera un viņa labvēļa piemēru pamato, kāpēc ir piekritis šogad uzņemties šefību par kādu vidusskolēnu jeb kļūt par IrPalīgu

Strazds ir viens no tiem 26 žurnāla lasītājiem, veiksmīgiem dažādu jomu profesionāļiem, kas atsaukušies uz Ir aicinājumu kļūt par mentoriem 11.klašu skolēniem. Līdzīga motivācija – dalīties savā pieredzē un arī pašiem gūt ko jaunu – vieno visus IrPalīgus, kas pagājušajā nedēļā pulcējās uz pirmo tikšanos Rīgas Teikas vidusskolā, lai uzklausītu pedagogu ieteikumus pirms programmas sākuma. Turpmākajos mēnešos viņi palīdzēs skolēniem no dažādiem Latvijas nostūriem labāk izprast savus spēkus un noticēt tiem.

Latvijā ir daudz talantīgu jauniešu, taču nereti viņiem pietrūkst īstajā brīdī izteikta padoma un atbalsta. Savu vēlmju un iespēju apzināšanās ir pirmais solis, lai izvirzītu un sasniegtu augstus mērķus, un tieši tāds būs šīs atbalsta programmas uzdevums, ko žurnāls Ir īsteno kopā ar izglītības programmu Iespējamā misija. IrPalīgu un skolēnu sadarbība sāksies februārī un turpināsies līdz viņu pēdējā vidusskolas gada sākumam oktobrī.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu