Iespējams, ka... • IR.lv

Iespējams, ka…

4
Nellija Ločmele

 

Neiespējamais reizēm tikai šķiet neiespējams. Vai pirms nedēļas bija iedomājams, ka mediju zvaigzni Rīgas mēru Ušakovu nointervēt būs tikpat grūti kā apkarot korupciju Rīgas domē? Ikviens politiski «apkalts» vēlētājs un kaķis smietos par šādu ķecerīgu prognozi.

Tomēr «Dzīvokļgeita» to ir mainījusi. Kopš Rīgas pašvaldības dzīvokļu pārvaldes priekšniece Stabiņa apcietināta par aizdomām kukuļņemšanā, uzzināt Ušakova viedokli par korupciju Rīgā nav iespējams. Vienīgais runasvīrs tagad esot Stabiņas advokāts. Taču ne jau advokātam jāskaidro, kāpēc Rīgas dome tur darbā kukuļņēmējus. Piemēram, jau 2004.gadā notiesātā Stabiņas vietniece ir vecākā juriste mājokļu departamenta tiesiskā noregulējuma nodaļā. Jā, tā nav pārrakstīšanās kļūda!

Kukuļņēmējs kā tiesiskuma regulētājs – šī kombinācija satriec ar savu tiešumu, jo korupcija Rīgas domē taču oficiāli nepastāv, tāpat kā sekss Padomju Savienībā. Redzēsim, vai KNAB izdosies kārtējā neiespējamā lieta – runas par korumpēto dzīvokļu sadali Rīgā pārcelt no pagalmiem un interneta uz tiesas zāli.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu