Notrausiet no TV pults putekļus • IR.lv

Notrausiet no TV pults putekļus

5
Aktrise Ieva Aleksandrova–Eklone jaunajā seriāla Ugunsgrēks sezonā spēlēs šerpu šķirteni.
Inta Lase

Visas trīs Latvijas televīzijas rudens sezonā sarūpējušas ne vienu vien pārsteigumu – pašmāju detektīvseriāls TV3, sociālpolitiskas diskusijas LNT un labākās teātru izrādes LTV

Šogad atšķirībā no citiem gadiem televīzijas jauno sezonu nesāk kā pēc komandas 1.septembrī. Daudzi jaunie raidījumi pirmoreiz ēterā parādīsies septembra beigās un oktobrī, kad lietainas pievakares un nedēļas nogales strauji kāpina TV skatītāju skaitu. Aplūkojot televīziju ieceres, redzams, ka skatītāju gaida daudz jaunu izklaides raidījumu un seriālu, kā arī jau ierastie ziņu un analītiskie raidījumi nedēļas nogalēs. 

Jauni analītiskie raidījumi
Būtiskākais jaunums gaidāms LNT, kas no oktobra piedāvās iknedēļas diskusiju raidījumu, kurā analizēs politiskās un ekonomiskās aktualitātes. Pagaidām netiek atklāts nedz raidījuma nosaukums, nedz tā vadītājs, nedz tas, kad raidījums pirmoreiz būs ēterā, taču noprotams, ka LNT ziņu dienesta paspārnē varētu tapt līdzīgs raidījums tam, ko vērojām priekšvēlēšanu debašu laikā. 

Nedaudz citādā formā atbildes uz aktuāliem jautājumiem centīsies izdibināt LTV1, kur no 4.septembra četras reizes nedēļā būs raidījums Runā tieši! Tajā amatpersonām un politiķiem adresētos jautājumus varēs iesūtīt ikviens skatītājs. Šos jautājumus atbildīgajiem uzdos LTV ziņu dienesta žurnālisti, bet raidījumu vadīs Ilva Liepiņa. Tiešraides debates LTV1, tāpat kā aizvadītajā sezonā, notiks trešdienu un piektdienu vakaros, kad attiecīgi ēterā būs skatāma Gundara Rēdera vadītā Sastrēgumstunda un Dzintra Kolāta 100.panta preses klubs

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu