Ar Dīvānu pa pasauli • IR.lv

Ar Dīvānu pa pasauli

4
Klejojošā ģimene no Austrālijas, kas nesen uz dažām dienām bija piestājusi Latvijā, ceļo, lai visapkārt zemeslodei satiktu interesantus cilvēkus. Mamma Džerija notikumus apraksta blogā, kur sevi sauc par «Snaps», bet vīru Stērlingu — par «Blabs». Arī bērniem Džordžai, Ellai un Dodam ir iesaukas.
Ieva Puķe

Džerija un Stērlings no Austrālijas ar trim bērniem jau pusotru gadu ceļo apkārt zemeslodei. Brauciena 500.dienā viņi ar Bulgārijā pirkto mašīnu bija piestājuši Latvijā, vēlāk šķērsoja Polāro loku

Kad tu Facebook ierakstīji «mēs līdz šim brīdim mīlam Latviju», es nodomāju: «Wow!» – rīdziniece saka viešņai no Austrālijas, kura ar ģimeni uz vairākām naktīm palika viņas mājā Āgenskalnā. «Jā, Eiropa mums šajā punktā jau bija apnikusi,» vaļsirdīgi atbild Džerija. «Bet Baltijas valstis nav pārāk pazīstamas ceļotājiem, taču ir ļoti interesantas.»

Mana draudzene neparastos viesus – Džerijas Kirovas un Stērlinga Gudvaina ģimeni – vispirms iepazina ar internetā nejauši uzieta bloga Snapsandblabs starpniecību. Šķiet, tas bijis ievietots sarakstā «TOP 20 Austrālijas mammas blogotājas».

Džerija gan neblogo par praktiskākajām bērnu autiņbiksītēm vai Zobu fejas labajiem darbiem. Viņa stāsta par savas ģimenes turneju apkārt pasaulei, kas sākusies Austrālijas pilsētā Pērtā, un vēl nav zināms, kurp aizvedīs.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu