Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Divas dienas Ņujorkā
Kristīne Simsone

 

ooo Divas dienas Ņujorkā / 2 Days in New York. Ņujorkas francūzietes Džūlijas Delpi humoram piemīt patīkama līdzība ar Vudija Alena jokiem. Arī Delpi savā diloģijas otrajā daļā smīdina ar neirotisku filozofēšanu par eksistenciāliem jautājumiem. Lente par attiecību pārbaudījumiem, ko sagādā galvenās varones franču ģimenes ciemošanās Lielajā ābolā, valdzina ar sirsnību un režisores atklātību par dzīvi. Taču tā ir pārlieku līdzīga savai priekštecei 2 dienām Parīzē, līdz ar to arī mazāk interesanta. Delpi ir pārāk marginalizējusi franču radus, tos atainojot kā infantilus dīvaiņus, tomēr viņas jaunā partnera aktiera Krisa Roka klātbūtne uz ekrāna ir patīkama un nepiespiesta. Uz kopējā romantisko komēdiju fona – tomēr inteliģenta skatāmviela. No 3.augusta.

oo Sarkanās gaismas / Red Lights. Aktieru Sigurnijas Vīveres un Kiliana Mērfija magu un dziednieku atmaskotāju piedzīvojumi sākas daudzsološi, taču pamazām ieslīgst izplūdušā un virspusējā sižeta līnijā, lai noslēgtos ar neveiklu un nevajadzīgi sacukurotu finālu. No 3.augusta.

Solis augšup 4 / Step up: Revolution. Neesmu redzējusi šo populārās deju filmas turpinājumu un arī nedegu nepacietībā. Spriežot pēc ārzemju preses recenzijām, lente ir tāda pati kā tās priekšteces – ar sliktiem aktierdarbiem, absurdu sižetu, kurā dejošana ir veids, kā pasargāt dzīvojamo rajonu no «ļauno kapitālistu» plāniem. No 3.augusta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu