Bizness uz viļņa • IR.lv

Bizness uz viļņa

4
Pludmales restorāna un atpūtas zonas Havana Lounge Club līdzīpašnieks Andris Teons: «VIP zona mums ir tikai viena, tajā ir džakuzi ar skatu uz jūru. Ļoti pieprasīta.»

Dažas dienas jūlijā ienes pusi no visas sezonas apgrozījuma, vaļsirdīgi par konkursa Jaunais vilnis ietekmi uz vietējo biznesu ir daži Jūrmalas uzņēmēji, turpretim citi vairāk par estrādes zvaigznēm gaida īsto debesu spīdekli – sauli

Pustukša Jomas iela, dažiem atpūtniekiem mugurā rudens vējjakas, un tikai pāris galdiņi restorānu terasēs ir aizņemti. Blakus kāpām, Jūras ielā, brīvu vietu automašīnai var atrast jau pie Baltic Beach Hotel, kaut parasti brīvdienās šeit apstāties nav ne mazāko cerību. Pusstundu pastaigājot pludmalē, saskaitu vien trīs peldētājus. Termometrs rāda šovasar ierastu skaitli – 16 grādus.

«Tas jau nav tikai šodien, visa vasara tāda – klientu nav, biznesa nav, un arī mums tējas naudas nav,» lielajā Golden Coffee Club terasē Jomas ielā apkalpotāja ir kreņķīga. «Pēc nedēļas Jaunais vilnis, mēs pat papildu pavārus un oficiantus esam pieņēmuši darbā, bet izskatās, ka veltīgi…»

Tomēr visi nav tik skeptiski. Jūrmalā netrūkst biznesu, kuru cenas ir krietni uzlēkušas un gaida lielo naudas vilni.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu