Ilgtspējas indeksa partneri • IR.lv

Ilgtspējas indeksa partneri

2
Dace Helmane

 

Dace Avena, Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta vadītāja:
«Tikai novērtējot savu sniegumu, uzņēmumi var izprast, kā atbildīga uzņēmējdarbība ietekmē pozitīvas izmaiņas ekonomikā un sabiedrībā. Ilgtspējas indekss palīdz uzņēmumiem ne tikai sekot līdzi progresam un sekmēt attīstību, bet arī iesaistīt vadību un pilnveidot tās izpratni, kas ir izšķirošs faktors ceļā uz ilgtspēju.» 

Pēteris Krīgers, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētājs:
«Ilgtspējīgas un atbildīgas uzņēmuma darbības pamatu veido sakārtota organizācijas iekšējā vide. Tāpēc uzņēmumiem ir svarīgi novērtēt, cik atbildīgi tie veido darba apstākļus, kā organizē dialogu ar darbiniekiem, kā attīsta darbinieku potenciālu organizācijas mērķu sasniegšanā. Būtiski, ka indeksa vērtēšanas process daudziem ļauj apzināt iespējas, ko arodbiedrības sniedz uzņēmuma attīstībā.» 

Līga Meņģelsone, Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore:
«Esam gandarīti par biznesa aktivitāti un vēlmi vērtēt savu praksi un demonstrēt izcilību korporatīvās sociālās atbildības jomās. Viena no būtiskākajām ekonomisko attiecību jomām ir atbildīga tirgus attiecību veidošana, tāpēc prieks, ka šogad uzņēmumi pievērsuši īpašu uzmanību tirgus attiecību sadaļai, paaugstinot kopējos indeksa rādītājus.»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu