Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Neaizskaramie
Kristīne Simsone

 

oooo Neaizskaramie / Intouchables. Neļaujieties maldiem – anotācija filmu mālē drūmākos toņos, nekā tā ir patiesībā. Paradoksāli, taču izbijuša cietumnieka nejauša kļūšana par paralizēta aristokrāta kopēju var izvērsties par sirsnīga humora pilnu filmu. Abu vīriešu ne visai apskaužamo dzīvju krustošanās ir gluži vai melnā komēdija, taču arī bezgala aizkustinoša. Neaizskaramie prasmīgi saviļņo skatītāju ar it kā tam nepiemērotiem rīkiem – galēju netaktiskumu un brīžam klaunādes cienīgiem gājieniem. Aktiera Omāra Si sniegums labsirdīga un panaiva plātībnieka lomā ir tīrākā bauda! No 25.maija.

ooo Vīri melnā 3 / Men In Black 3.  Lai gan oriģinālās filmas otrais turpinājums guva pavārgus vērtējumus, acīmredzot šī franšīze tās veidotājiem vēl šķiet dzīvotspējīga. Lai gan Vīru melnā trešā daļa vēriena un interesantuma ziņā nepārspēj labākos blokbāsterus, tā tomēr nav slikta izklaide, kaut gan finālā pārlieku dramatizēta. Aktiera Vila Smita nepārtrauktā ākstīšanās ir pierimusi, truklāt to neitralizē viņa pārinieks, arī slepenais aģents, ko iemieso Džošs Brolins. No 25.maija.

Černobiļas dienasgrāmatas / Chernobyl Diaries. Neesmu redzējusi, taču tā izskatās pēc kārtējā ķezā iekļuvušo tūristu gabala. Šoreiz nabadziņi nonāk bijušās Padomju Savienības valstīs, kas pamazām kinematogrāfistiem kļūst par populāru vietu šausmenēm. Noskatītos, lai redzētu, kā leģendārās lentes Cīņas klubs vizuālo efektu meistaram Berijam Sonenfeldam sokas kā režisoram. No 25.maija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu